Precēts pāris vēlas atdot adopcijai savu trīs mēnešus veco mazuli, jo tas “neiederas viņu dzīvesveidā”

© Pixabay.com

Kāda ģimene vietnē “Reddit” dalījās ar stāstu par to, kā pēc ilgi gaidītās meitiņas piedzimšanas viņi saprata, ka bērnu nemaz nevēlas. Pāris nolēma atteikties no trīs mēnešus vecā mazuļa, jo mazulis neiederoties viņu dzīvesveidā.

Tēvs, kurš dalījās ar savu stāstu, izraisīja sašutuma vētru internetā, kad atzina, ka būt par vecākiem nav tik jautri un brīnišķīgi, kā viņš iedomājās.

Bērna mātei, 33 gadus vecajai Ketrīnai, piedzima vesela meitenīte, un pāra ģimenes dzīve sāka šķobīties. "Mana sieva atgriezās darbā tikai divas nedēļas pēc Elizabetes piedzimšanas, un par bērnu galvenokārt rūpējās viņas vecmāmiņa.

Es aizbraucu uz darbu vēlāk nekā sieva, tāpēc no rīta man jāsēž ar bērnu, bet Ketrīna pārnāk mājās pirms manis, un bērns ir pie viņas. Pa dienu, kad abi esam darbā, vecmāmiņa ir pie Elizabetes,” stāsta jaunais tētis.

Tomēr viņš pamanīja, ka Ketrīna ignorēja sava bērna emocionālās vajadzības: “Tas ir tā, it kā viņai būtu vienalga par mazuli. Pat tad, kad mazulis raud, mana sieva neko nedara, lai viņu nomierinātu. Viņa palīdz bērnam tikai tad, kad viņš ir izsalcis vai jāmaina autiņbiksītes. Es zinu, ka mazuļi dažreiz raud bez iemesla, un katru reizi, kad mazulis sāk raudāt, Ketrīna varētu mēģināt viņu nomierināt, bet viņa to nedara."

Tā kā pārim bija grūti tikt galā ar mazuli un viņi vēlējās atgriezties savā vecajā dzīvē, viņa nolēma atdot savu trīs mēnešus veco mazuli adopcijai.

Meklējor padomu internetā, tēvs jautāja:

“Es konsultēšos ar advokātu, bet vispirms es vēlētos uzzināt, ko sagaidīt. Mēs ar sievu vēlamies savu trīs mēnešus veco mazuli nodot adopcijai. Vai ir kādi likumi, vai mūsu ģimenes locekļi var iesniegt prasību tiesā, lai pārsūdzētu lēmumu?”

Ģimene arī teikusi Ketrīnas mātei, bērna vecmāmiņai, ka, ja viņa nākotnē vēlas iesaistīties mazmeitas dzīvē un audzināšanā, viņai ir jāuzņemas aizbildniecība pār bērnu.

Cilvēki, kuri lasīja šo stāstu, bija satriekti. Lielākā daļa nesaprot, kā kāds var pat domāt un apsvērt iespēju atdot savu bērnu. Tajā pašā laikā citi uzskata, ka mazajai Elizabetei būs daudz labāka dzīve un nākotne mīlošā audžuģimenē nekā pašreizējās mājās, kur viņa tiek dēvēta par “dzīvi negatīvi mainošu faktoru”.