Vācijā kāds pāris tiek apsūdzēts divu ukraiņu sieviešu slepkavībā un zīdaiņa nolaupīšanā

© pixabay.com

Vācijas prokurori apsūdz vīru un sievu jaunas ukrainietes un viņas mātes noslepkavošanu, lai nolaupītu bērnu, raksta pravda.com.ua.

Manheimas prokuratūra vācu pārim izvirzījusi apsūdzību, kurā norādīts, ka viņi plānoja un veica 27 gadus vecas ukrainietes, kura tikko bija dzemdējusi mazuli, un viņa smātes slepkavību. Slepkavības mērķis bija savā valdījumā paņemt jaundzimušo.

Apsūdzētie ir 44 gadus veca sieviete un 43 gadus vecs vīrietis. Viņu pilsonība netiek izpausta, taču agrākos ziņojumos minēts, ka aizdomās turamie bijuši krieviete un vācietis.

Par nozieguma motīvu tiek uzskatīta pāra nepiepildītā vēlme iegūt bērnus. Saskaņā ar apsūdzību noziegums tika gatavots kopš 2023.gada pavasara. Plāns bija nolaupīt jaundzimušo bērnu un piereģistrēt viņu kā savējo.

2024. gada janvārī sieviete, izmantojot Telegram kanālu, pieteicās palīdzēt ukraiņiem Vācijā. Viņa sazinājās ar 27 gadus vecu ukrainieti, kura tobrīd gatavojās dzemdībām. Kad februārī piedzima bērns, sazvērnieki nolēma nogalināt zīdaiņa māti un vecmāmiņu. 6. martā viņi restorānā abas sievietes apreibināja ar nomierinošu līdzekli, un, kad vecākajai sievietei kļuva slikti, pāris iesēdināja viņas automašīnā, lai "nogādātu slimnīcā".

Pēc izmeklētāju teiktā, vīrietis ezera krastā ar sitieniem pa galvu nogalinājis 51 gadu veco vecmāmiņu un iemetis līķi ūdenī, bet pēc tam citā vietā ticis galā arī ar zīdaiņa māti. Virietis noslepkavotās sievietes ķermeni aizdedzinājis.

Svarīgākais