Apprecējusies Norvēģijas princese un šamanis no Kalifornijas

© Pixabay.com

Norvēģijas princeses Martas Luīzes un Dureka Vereta neparastā laulība tika svinēta ar trīs dienas garām kāzām un dokumentālo filmu, kuru plānot rādīt “Netflix”, ziņo “The Guardian”.

Viņa ir viena no Eiropā visilgāk valdošā monarha meita, viņš ir pašpasludināts sestās paaudzes šamanis no Kalifornijas.

Karaļa Haralda un karalienes Sonjas vienīgā meita, 52 gadus vecā Marta Luīze ir ceturtā rindā uz Norvēģijas troni. Viņa apprecējās ar 49 gadus veco Veretu tradicionālā Norvēģijas baznīcas ceremonijā, kurā piedalījās karaliskās personas un slavenības, svinības notika četrzvaigžņu viesnīcā “Union”, kas atrodas nelielā ciematā.

Princesei līdzās bija septiņas līgavas māsas, tostarp pusaudžu meitas Lea un Emma Bēnas no viņas pirmās laulības ar mūžībā aizgājušo norvēģu rakstnieku Ari Bēnu, no kura viņa izšķīrās 2017. gadā.

350 cilvēku lielajā viesu sarakstā bija arī Martas Luīzes brālis kroņprincis Hokons un viņa sieva kroņprincese Mette-Marita, Zviedrijas kroņprincese Viktorija un viņas vīrs princis Daniels un Nīderlandes princis Konstantīns un princese Laurentiena.

Princese Marta Luīze ir dzīvojusi tālu no ierastās karaliskās dzīves, jo jau iepriekš bija pasludinājusi sevi par gaišreģi un pavadījusi desmit gadus, vadot dziedināšanas skolu, kurā mācīja cilvēkiem komunicēt ar eņģeļiem. 2022. gadā viņa paziņoja, ka atteiksies no oficiālajiem karaļa pienākumiem, lai koncentrētos uz viņas un Vereta biznesu un "skaidrāk atšķirtu viņu aktivitātes no Norvēģijas karaliskā nama".

Verrets sevi raksturo kā “Dieva kalpu” un “enerģijas aktivatoru”. Starp viņa ievērojamiem klientiem ir Gvineta Paltrova, kuru viņš ir nosaucis par "dvēseles māsu".

Trīs dienu kāzu pasākumu grafiks ietvēra sagaidīšanas dzērienus ar “seksīgu un foršu” apģērba kodu ceturtdien, laivu ballīti pa Geirangerfjordu, UNESCO pasaules mantojuma vietu apskati un salsas ballīti pirms kāzām piektdien.

Pirms ceremonijas viesi ārpus viesnīcas gāja pa sarkano paklāju.

Jaunlaulātajiem ir noslēgta vienošanās ar “Netflix” par dokumentālās filmas uzņemšanu.

Veretam pēc kāzām nebūs karaliskā titula vai oficiālu pienākumu, un pāris ir vienojušies neizmantot Martas Luīzes titulu komerciāliem nolūkiem.

Pāris iepazinās 2019. gadā ar kopīgu draugu starpniecību, lai gan Verets kopš tā laika ir apgalvojis, ka viņu savienība ir ierakstīta zvaigznēs, šī mēneša sākumā izdevumam “People” stāstot, ka viņi satikās iepriekšējā dzīvē Senajā Ēģiptē, kur "viņa bija mana karaliene, bet es - faraons. ”.

Pēc ceremonijas runājot ar žurnālu “Hello”, Marta Luīze sacīja: "Mūsu mīlestība ir uzvarējusi pret jebkādām grūtībām un turpināsies mūžīgi."

“Mīlestība pārspēj visas lietas, jo mīlestība ir sākotnējā enerģija, kas mēs visi esam uz šīs planētas. Tā triumfē pār visu,” piebilda Verets.