Slavenas spāņu aktieru ģimenes loceklim piespriež mūža ieslodzījumu par īpaši nežēlīgu slepkavību

© Ekrānuzņēmums / YouTube

Daniels Sančo Brončalo, spāņu YouTube šefpavārs un slavenās aktieru ģimenes loceklis, ceturtdien tika atzīts par vainīgu tīšā slepkavībā un viņam piespriests mūža ieslodzījums par šausminošo Kolumbijas ķirurga nāvi un līķa sadalīšanu Taizemē, vēsta „Global News”.

30 gadus vecais Sančo tika apsūdzēts par Edvīna Arietas Arteagas (44) slepkavību pagājušā gada augustā. Abi vīrieši atpūtās Koh Fangan salā, kas ir bēdīgi slavena ar savām "Pilnmēness" pludmales ballītēm, kur ceļotāji no visas pasaules ierodas ballēties visu nakti.

Sančo esot stāstījis policijai, ka viņi gadu iepriekš bija sazinājušies „Instagram” un izveidojuši romantisku saiti, vēsta Spānijas laikraksts „El País”.

Samui Samui salā notikušajā tiesas prāvā Sančo apgalvoja, ka sastrīdējās ar Arietas par iespējamo mēģinājumu viņam seksuāli uzbrukt. Viņš stāstīja, ka Arrietas krita, kad viņi strīdējās un atsitās ar galvu pret vannas malu, zaudējot samaņu un pēc tam nomirstot.

Sančo savu vainu apsūdzībās par tīšu slepkavību neatzina, tomēr sacīja tiesai, ka upura ķermeni sadalījis un līķa gabalus iznīcinājis gan uz sauszemes, gan jūrā.

Lieta atklājās, kad atkritumu savācēji atrada to, ko laikraksts „Bangkok Post” aprakstīja kā „nozāģētu iegurni un zarnas, kas sver apmēram piecus kilogramus, mēslojuma maisā pie atkritumu izgāztuves”.

Neilgi pēc tam Sančo ziņoja policijai, ka Arietas ir pazudis, bet policija savāca pierādījumus, kas saista abus vīriešus, kā rezultātā Sančo tika aizturēts un nopratināts.

Saskaņā ar vietējo policiju, Sančo atzinās slepkavībā un teica, ka plānojis noslepkavot Arietas, jo viņš draudēja atklāt viņu seksuālās attiecības un apkaunot Sančo ģimeni.

Policija arī ieguva novērošanas video, kurā redzams, kā Sančo pirms Arietas nāves veikalā iegādājās nazi, gumijas cimdus, atkritumu maisus un tīrīšanas līdzekļus, kas, pēc prokuroru teiktā, apstiprināja apsūdzību par tīšu, plānotu slepkavību.

Svarīgākais