„Ryanair” šefs rosina ierobežot alkohola pārdošanu pasažieriem

© Unsplash

Lidsabiedrības „Ryanair” izpilddirektors Maikls O'Līrijs aicinājis noteikt alkohola ierobežojumus lidostās, lai novērstu nekārtības lidojumos, vēsta „The Irish Independent”.

O'Līrijs sacīja, ka pasažieri ir jāierobežo līdz diviem dzērieniem vienā braucienā, lai cīnītos ar, viņaprāt, antisociālas uzvedības un vardarbības pieaugumu. Viņš apgalvo, ka vardarbīgi uzliesmojumi ar alkoholu notiek katru nedēļu, it īpaši, ja tas ir sajaukts ar citām vielām.

"Mēs neļaujam cilvēkiem braukt dzērumā, tomēr mēs turpinām viņus sēdināt lidmašīnās 33 000 pēdu (10 km) augstumā," viņš sacīja, piebilstot, ka aviokompānijām ir grūti atpazīt alkohola reibumu, it īpaši, ja cilvēki pie lidostas vārtiem ierodas grupā.

"Kamēr viņi var piecelties, viņi tiks cauri. Kad lidmašīna paceļas, mēs redzam nepareizu uzvedību." O’Līrijs sacīja, ka apkalpes locekļi un citi pasažieri ir kļuvuši par agresijas mērķi.

“Agrākos laikos cilvēki, kas dzēra pārāk daudz, galu galā pakrita un aizmiga. Bet tagad pasažieri lieto arī tabletes un pulveri,” viņš teica. "Tas ir maisījums. Jūs iegūstat daudz agresīvāku uzvedību, kuru kļūst ļoti grūti savaldīt.”

Svarīgākais