Pusaudži dārziņu ciematā Igaunijā pastrādā asinis stindzinošu noziegumu

© Pixabay

Agrā svētdienas rītā, divi nepilngadīgi zēni, savās mājās, mierīgā dārziņu rajonā Tammistes ciemā netālu no Pērnavas nogalinājuši 59 gadus vecu vīrieti, ziņo postimees.ee.

Turklāt 15 un 16 gadus vecie zēni ne tikai pastrādāja noziegumu, kas šokēja mazo dārzu pilsētiņu ar neaprakstāmu brutalitāti, bet viņi visu arī nofilmēja un ievietoja šaušalīgos kadrus internetā.

Šo video ir redzējuši vairāki vietējie iedzīvotāji, tomērt tikai daži spēja to noskatīties līdz galam. Lai arī Igaunijas mediji ziņo, ka video joprojām klīst internetā, kadri ir pārāk nežēlīgi, lai tos publicētu plašsaziņas līdzekļu lappusēs.

Kad svētdienas pēcpusdienā nogalinātā vīrieša kaimiņi dzirdēja skaļu blīkšķi no kaimiņu īpašuma, viņiem nekas ļauns nebija padomā.

Hugo pastāvīgi bija piedzēries, domājām, ka viņš ir aizmidzis un viņa māte netiek iekšā," vēlāk žurnālistiem minēja kaimiņiene.

Vīrietis, kurš dzīvo pāri ielai, devās palīgā pensijas vecuma sievietei, tomēr atslēgu nekādi nevarēja ievietot slēdzenē. Ieradās Hugo māsa un svainis, kuri pa izsistu logu iekāpa mājas otrajā stāvā un atvēra apakšējās durvis. Mājā pavērās šausminošs skats. Mātes sirdi plosošais kliedziens atbalsojās visā ciematā un kaimiņi saprata, ka ir noticis kaut kas šausmīgs.

Dzīvesvieta bija savandīta, bet upuris gulēja uz zemes savas gultas priekšā. Kopš tā laika likumsargi ir uzsākuši izmeklēšanu. Aizdomās turamie ir aizturēti un lietā nozīmētas vairākas ekspertīzes.

Svarīgākais