VIDEO. Tramps pa daļām pārdod savu uzvalku

© Ekrānuzņēmums / X

Bijušais prezidents Donalds Tramps ir atgriezies pie digitālo tirdzniecības karšu pārdošanas, bet šoreiz ar pavisam dīvainu pavērsienu, liecina sociālajā vietnē "X” publicētais video.

Otrdien ASV prezidenta amata kandidāts Tramps paša veidotajā tīklā "Truth Social” bija ievietojis videoklipu, kurā atklāja virkni uz NFT balstītu digitālo karšu tirdzniecību. Tas papildina plašo piemiņlietu un zīmola preču kolekciju, ko nekustamo īpašumu magnāts gadu gaitā ir pārdevis.

"Uz šīm kartītēm [piemēram - red.] ir redzams, ka es dejoju un vienā es pat turu rokās dažus bitkoinus," videorullītī sacīja bijušais prezidents.

Tramps solīja, ka darīs “lieliskas lietas” dārgo NFT kartīšu (cena sākas no 99 USD) īpašniekiem. Atbalstītāji, kuri iegādājas 15 digitālās kartītes, saņems vienu fizisku tirdzniecības karti pa pastu. "Manuprāt, tas tiešām ir kaut kas," piebilda Tramps.

Papildus fiziskās kartes iegūšanai pircēji, kuri jau ir iegādājušies 15 kartes, iztērējot vismaz 1485 dolārus, saņems arī daļu no uzvalka, kas Trampam bija mugurā jūnija debatēs ar Džo Baidenu.

Tramps sacīja, ka kampaņas ietvaros tiks sagriezti mazi uzvalka gabaliņi un tie tiks nosūtīti karšu īpašniekiem.

Tas ir kaut kas, ko nodot savai ģimenei, bērniem un mazbērniem," sacīja Tramps.

Lai gan tradicionāli NFT tehnoloģija ir saistīta ar kriptovalūtu, Trampa vietne pircējiem piedāvā arī iespēju veikt pirkumus ar kredītkarti.

25 vai vairāk tirdzniecības karšu īpašnieki saņems ielūgumu uz svinīgo pasākumu Trampa nacionālajā golfa klubā Jupiterā Floridā.

Svarīgākais