Tehnoloģiju miljardiera Maikla Linča astoņpadsmit gadus vecā meita atrasta mirusi

© Freepik

Ir izsludinātas sēras par tehnoloģiju magnāta Maika Linča 18 gadus veco meitu Hannu Linču. Itālijas krasta apsardze piektdien paziņoja, ka ūdenslīdēji pēc superjahtas nogrimšanas atraduši pēdējā pazudušā cilvēka līķi, ziņo businesinsider.com.

Hanna Linča bija pazudusi kopš pirmdienas, kad superjahta „Bayesian” rīta agrumā strauji nogrima negaidītas vētras rezultātā. Linča pārstāvis savā paziņojumā norādīja, ka ģimene ir "izpostīta, šokā, un to mierina un atbalsta ģimene un draugi".

Hannai šoruden bija jāsāk studijas Oksfordas universitātē, norāda viņas angļu valodas skolotājs Džons Mitropuloss-Monks.

Viņš britu izdevumiem sacīja, ka Hanna "izgaismoja klasi ar savu enerģiju, aizraušanos ar mācīšanos un milzīgo inteliģenci, lai gan nekad neizrādīja par kripatiņas augstprātības."

Vakar rakstījām, ka Hanna bija pēdējā no pirmdienas jahtas katastrofas pazudušajiem pasažieriem. Vairāk šeit.

Pasaulē

Šobrīd tikai četras valstis nodrošina vai spēj nodrošināt Ukrainai tieši tādus liela darbības rādiusa ieročus, kas var palīdzēt izdzīt Krieviju no Ukrainas teritorijas un glābt civiliedzīvotāju dzīvības, ir pārliecināts Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, raksta “unian.net”.

Svarīgākais