Alēna Delona ģimene atsakās izpildīt aktiera vēlēšanos

© Pixabay.com

Aktieris devās mūžībā nedēļas nogalē 88 gadu vecumā, un pēc notikušā Alēna Delona ģimene ir noraidījusi aktiera iepriekš izteikto lūgumu eitanazēt viņa suni, lai dzīvnieku apbedītu viņam līdzās, raksta CNN.

Aktiers Alēns Delons bija skaidri izteicis vēlmi, lai viņa mīļotais beļģu aitu suns Lubo tiktu apbedīts viņam līdzās.

Viņš atklāja savu neparasto lūgumu intervijā žurnālam “Paris Match” 2018. gadā, aprakstot Lubo kā savu "dzīves” suni, kuru viņš mīl "kā bērnu".

"Manā dzīvē ir bijuši 50 suņi, bet ar šo man ir īpašas attiecības," žurnālam sacīja Delons. "Ja es nomiršu pirms viņa, es lūgšu veterinārārstu viņu iemidzināt, lai viņu var apglabāt manās rokās."

Tomēr pēc dzīvnieku labturības grupu kritikas Francijā Delona ģimene otrdien apstiprināja, ka nepiepildīs aktiera strīdīgo vēlmi.

Francijas Brižitas Bardo fonds vietnē “X” publicētajā ierakstā paziņoja, ka Delona radinieki ir apstiprinājuši, ka sunim “ir savas mājas un ģimene” un viņš netiks iemidzināts. Suns turpināšot dzīvot viņu tēva rezidencē.

Delona lūgums tika asi kritizēts - Francijas galvenā dzīvnieku aizsardzības organizācija kritizēja lūgumu, sociālajos medijos uzsverot, ka "dzīvnieka dzīvība nedrīkst būt atkarīga no cilvēka dzīvības".

Pirmdien publicētajā rakstā, kurā tika godināts Delona mantojums kā “dedzīgam dzīvnieku aizstāvim un atbalstītājam”, labdarības organizācija pauda cerību, ka viņa suns netiks iemidzināts, kamēr viņam būs “laba veselība”.

Viņi arī piedāvāja palīdzēt atrast “kādu uzticamu cilvēku”, kurš vajadzības gadījumā uzņemtu Lubo.

Svarīgākais