Pat Taizemes policija bija šokā: Krievu tūrists, iespējams, mēģinājis izvarot govi

© Pixabay.com

Kādam Krievu tūristam, kurš, iespējams, mēģinājis izvarot govi, dzīvnieks uzbruka, un viņu nācās glābt Taizemes policijai, raksta dailymail.co.uk.

Tiek ziņots, ka 26 gadus vecais Jevgeņijs Kuvšinovs izģērbās un tuvojās pie koka žoga piesietai govij kādā laukā Taizemes dienvidos.

Atpūtnieks esot mēģinājusi izvarot govi, bet dzīvnieks reaģējis, piespiežot vīrieti pie zemes un sākot to badīt.

Nobažījušies vietējie iedzīvotāji, redzot vīrieti kailu ložņājam ap dzīvnieku, jau bija izsaukuši policiju. Viņi arī dzirdēja viņa saucienus pēc palīdzības uzbrukuma laikā un stāvēja viņam blakus, gaidot, kad ieradīsies policisti.

Šokējošajos kadros redzams, kā Kuvšinovs guļ uz zemes bez drēbēm, kamēr viņam uzbrūk govs.

Notikuma vietā ieradās policija un mediķi, kuri vīrieti aiznesa uz nestuvēm. Viņš tika nogādāts vietējā slimnīcā, lai ārstētu brūces uz sēžamvietas un nobrāzumus visā ķermenī.

Mediķis, kurš notikuma vietā ārstēja Kuvšinovu, sacīja, ka viņiem ir aizdomas, ka viņš ir mēģinājis nodarboties ar seksu ar govi.

Viņš teica: "Mēs atradām kaņepes viņa automašīnā, tāpēc, iespējams, viņš bija apreibinājies. Tas, kā mēs viņu atradām, viņa rīcība liek domāt, ka viņš mēģināja ar govi darīt kaut ko netīru, viņš mēģināja ar dzīvnieku nodarboties ar seksu.”

Policijas leitnants piebilda: "Kad mēs ieradāmies notikuma vietā, aizdomās turamajam uzbruka govs. Aculiecinieki stāstīja, ka viņš vispirms bija piegājis pie govs tēviņa, pēc tam pie mātītes un mēģinājis uzkāpt tai virsū. Iespējams, viņš mēģināja izvarot govi, bet mēs nevaram droši pateikt.

Mēs viņu nosūtījām uz slimnīcu, jo viņam bija savainojumi, taču viņš slimnīcā kļuva traks un ārsti viņu neielaida, tāpēc tagad viņš ir aizturēts mūsu policijas iecirknī.

Tagad gaidām, kad pie tā strādās tūrisma un imigrācijas policija, tad varēsim veikt izmeklēšanu."

Svarīgākais