Apgāzies "Ecolines" autobuss; cietusi puse no pasažieriem

© Vladislavs Proškins/MN

Vietnē "X" publicētas fotogrāfijas, kas liecina - avarējis "Ecolines" autobuss.

Tiek ziņots, ka Lietuvas Šaķu rajonā pirmdienas rītā avarējis autobuss, kas bija ceļā no Krievijas uz Rīgu, un avārijā ievainoti 26 cilvēki, divi cietušie pasažieri bija iesprostoti avarējušajā autobusā.

Četras personas ir smagi cietušas, citiem ir vieglākas traumas.

Pēc neoficiālas informācijas starp pasažieriem bija 19 Latvijas valstspiederīgie.

Lietuvas portāls 15min.lt vēsta, ka pirmdienas rītā, ap pulksten 6, saņemts ziņojums, ka Šaku rajonā, no ceļa nobraucis un apgāzies pasažieru autobuss. Negadījuma apstākļi vēl tiek skaidroti, taču incidenta laikā cieta gandrīz puse no autobusa pasažieriem.
Marijampoles novada Valsts policijas pārstāve Gintare Navickaite 15min pastāstīja , ka autobusā braukuši 47 cilvēki. Pagaidām nav skaidrs, kas izraisīja negadījumu, taču autobuss nobrauca no ceļa un apgāzās. "Šobrīd slimnīcās Jurbarkā un Šakos nogādāti 26 cilvēki. Šaķu novada pašvaldība parūpējusies, lai cilvēki būtu paēduši un drošībā. Pēc provizoriskiem datiem, autobusa vadītājs zaudēja kontroli pār autobusu un nobrauca no ceļa. Autobuss brauca maršrutā Kaļiņingrada-Rīga," pastāstīja G. Navickaite.

Pasaulē

Šobrīd tikai četras valstis nodrošina vai spēj nodrošināt Ukrainai tieši tādus liela darbības rādiusa ieročus, kas var palīdzēt izdzīt Krieviju no Ukrainas teritorijas un glābt civiliedzīvotāju dzīvības, ir pārliecināts Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, raksta “unian.net”.

Svarīgākais