Spānijā, pagalmā spēlējot futbolu, nodurts 11 gadus vecs zēns

© Unsplash

Spānijas policija visā valstīs izvērsusi slepkavas meklējumus, kurš līdz nāvei sadūris kādu 11 gadus vecu zēnu, vēsta „Sky News”.

Bērnam, kuru vietējie mediji nosauca par Mateo, pagalma futbola spēles laikā uzbruka "vīrs kapucē". Uzbrukums notika Mocejonas pilsētā, Toledo provincē, 50 km uz dienvidrietumiem no Madrides, kur patlaban notiek policijas operācija.

Zēna brālēns žurnālistiem sacīja, ka ģimene nezina, kurš varētu būt atbildīgs par slepkavību.

Savas ģimenes vārdā Asels Sančess sacīja, ka zēns spēlējās ar diviem draugiem, kad slepkava, šķiet, ielīda pa caurumu žogā, iepriekš ziņoja laikraksts „El Pais”. „Abiem draugiem izdevās aizbēgt, bet Mateo ne," viņš piebilda.

Laikraksts ziņoja, ka Mateo tēvocis skrēja no tuvējiem tenisa kortiem, kad izdzirdēja par notikušo, taču nevarēja glābt sava brāļadēla dzīvību.

Pēc saduršanas slepkava no notikuma vietas aizbēga ar transportlīdzekli, ziņoja „El Pais”, bet izmeklēšanas vadītājs paziņoja, ka operācija aizdomās turētā izsekošanai un aizturēšanai tiks veikta slepeni.

Tiek ziņots, ka vietējā pilsētas dome ir izsludinājusi trīs dienu sēras par zēna nāvi, kurš esot bijis labi pazīstams šajā apkaimē.

Viņa ģimene pārvalda maizes ceptuvi, savukārt pats Mateo bija dedzīgs futbola fans un atbalstīja Madrides klubu „Atletico”.

Svarīgākais