Keitija Perija iekļuvusi skandālā, filmējot savu jauno videoklipu Spānijas pludmalē

© Pixabay.com

Slavenā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija nokļuvusi skandālā, filmējot videoklipu savai jaunajai dziesmai Spānijā, raksta “The Guardian”.

Spānijas vides aizstāvji apsūdzējuši mākslinieci par nelikumīgu video filmēšanu “Ses Salines” dabas lieguma teritorijā.

Pagājušajā nedēļā, 8. augustā, slavenība laida klajā videoklipu dziesmai "Lifetime", kas tika filmēts Spānijā. Tomēr izpildītāja neesot saņēmusi atļauju filmēt “Ses Salines” un filmēšanas komanda video nelegāli ierakstījusi rezervāta teritorijā.

Espalmadoras salas pārstāvniecība paziņoja, ka liela cilvēku skaita klātbūtne un viņu nesaskaņotās darbības var kaitēt “Ses Salines” pludmales ekosistēmai. Viņi Perijas un viņas komandas rīcību sauca par "nopietnu noteikumu pārkāpumu".

Pēc video pirmizrādes salu vides departamenta amatpersonas izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka Perijas producentu kompānija nav saņēmusi atļauju filmēt dabas parka smilšu kāpās. Pēc apsūdzībām korporācija uzsāka izmeklēšanu par filmēšanas grupas nodarīto kaitējumu.

Perija videoklipā redzama kā jauna meitene, kas bauda dzīvi. Viņa apmeklē dažādas ballītes, atpūšas pludmalēs un ceļo. Tomēr viņas galvenais mērķis ir atrast mīlestību.

Svarīgākais