Lielveikalā Lietuvā starp arbūziem ložņā čūska

© Pixabay.com

Lietuvas sociālajos tīklos strauji izplatās video, kurā redzams, kā kādā tirdzniecības tīkla “Iki” veikalā guļ starp arbūziem saritinājusies čūska, raksta "lrytas.lt".

Sieviete, kas filmē, gan nešķiet īpaši nobijusies - viņa atpazina rāpuli, kas nav indīgs, jo tā galvu rotā dzeltenās "ausis", un pašā video dzirdami sievietes smiekli.

Pircēja, kura veikalā pamanīja čūsku, piebilda, ka, tiklīdz to pamanījusi, nekavējoties informējusi veikala darbiniekus. Tirdzniecības tīkla pārstāvji gan mierināja, ka ne veikala pircēji, ne darbinieki, ne arī pats meža bēglis nav cietuši.

“Nedēļas nogalē Anīkščos, netālu no meža izvietotajā “IKI” veikalā, patiešām ielīda čūska. Bieži reģionos čūskas var redzēt pie veikala ieejas vai rampas, īpaši, ja tuvumā atrodas mežs vai parks. Šis viesis pārsteidza ne tikai pircējus, bet arī mūsu darbiniekus. Taču, tiklīdz par čūsku tika ziņots, veikala un apsardzes darbinieki to smuki iznesa ārā, tāpēc tā veikalā ilgi neuzturējās. Viņu izlaida mežā dažu soļu attālumā no veikala,” ziņu portālam pastāstīja tirdzniecības tīkla “Iki” komunikācijas vadītāja Gintare Kitove.

Viņa piebilda, ka, visticamāk, tā veikalā tikusi kopā ar arbūziem, kas tajā rītā atvesti. Veikals atrodas netālu no meža, tāpēc, iespējams, rāpulis meklējis, kur paslēpties, tāpēc preču izkraušanas laikā saritinājies tumšā kastē ar uz veikalu atvestiem svaigiem arbūziem. Pēc šī incidenta tirdzniecības centrā esošajām precēm tikusi veikta papildu pārbaude.

Svarīgākais