Indijā mežā atrasta sieviete, kas 40 dienas izdzīvojusi bez ūdens un ēdiena

© pixabay.com

Indiešu gans, ejot uz saucieniem pēc palīdzības, blīvā mežā atrada pie koka pieķēdētu sievieti. Medicīnas iestādē cietušā paziņoja, ka notikušajā vainojams viņas bijušais vīrs, raksta "pravda.com.ua"

Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, mežs Indijas centrālajā Maharaštras štatā, kur viņa tika atrasta, ir milzīgs, tāpēc sievietei ļoti paveicās, ka tajā dienā netālu atradās gans, raksta BBC.

Policijai ierodoties notikuma vietā, varēja redzēt, ka pārgurušajai sievietei uz vienas no kājām bija metāla roku dzelži, kas viņu turēja pie koka. Cietusī bija nobružātās drēbēs, kā arī nevarēja ne kustēties, ne runāt. Vēlāk cietusī nogādāta slimnīcā, kur saņēmusi nepieciešamo palīdzību.

"Mēs nezinām, cik ilgi viņa nav ēdusi, taču viņas dzīvības svarīgākie rādītāji ir stabili", sacīja ārsts Šivanands Bandekārs. Policijas darbinieki sievietes mantās atrada viņas pases kopiju, kas tika izmantota viņas identificēšanai. Sieviete izrādījās 50 gadus vecā amerikāniete Kaja Kumara. Viņa kādreiz bija baletdejotāja un jogas meistare.
Sieviete pirms aptuveni 10 gadiem pārcēlusies uz Indiju, lai Tamilnādas dienvidu štatā studētu jogu un meditāciju. Amerikāniete apsūdzēja savu bijušo vīru, kurš viņu pirms 40 dienām esot atstājis vienu mežā bez ūdens un ēdiena. "Vīrietis mani piesēja mežā pie koka un teica, ka es tur nomiršu," viņa stāstīja.

Svarīgākais