Līgava iesniedz šķiršanās prasību 48 stundas pēc kāzām; iemesls daudzus šokēja

© Pixabay.com

Līgava iesniegusi šķiršanās prasību tikai 48 stundas pēc kāzām, jo jaunais vīrs iegrūda viņu ar seju kāzu kūkā. Ar stāstu dalās "mirror.co.uk".

Kāda sieviete Anglijā kļuvusi slavena ar to, ka pieprasījusi šķiršanos no vīra tikai 48 stundas pēc laulību ceremonijas, jo viņš viņu ķircināja viņas īpašajā dienā. Sieviete stāstīja, ka viņas līgavainis Džeiks, gatavojoties savai īpašajai dienai, sācis skatīties dažādus smieklīga rakstura video un, lai gan viņš apsolījis, ka neko tamlīdzīgu dzīvē neīstenos, savu solījumu neesot turējis.

Sieviete dalījās ar savu stāstu “Reddit” forumā. Viņa sacīja, ka šajos videoklipos ir "smieklīgi" mirkļi, piemēram, līgavainis iegrūž līgavai kūku sejā, un tas viss ir nofilmēts tuvplānā.

Viņa uzreiz paziņoja, ka neko tādu savās kāzās nevēlas redzēt. Viņš tikai pasmējās un teica, ka neko neplāno.

"Domāju, ka ar to viss beigsies, bet es visu laiku pieķēru viņu kopā ar draugiem sačukstamies," sacīja sieviete. "Viņš arī pēkšņi gribēja pats izvēlēties kāzu fotogrāfu un kūku."

Priecājusies, ka viņš interesējas par kāzu plānošanu, viņa piekrita sava līgavaiņa nodomiem.

“Kāzu priekšvakarā es viņam atgādināju, ka, ja viņš kaut ko tādu izdarītu, es nekavējoties no viņa šķiršos," viņa turpināja. "Runājot par kāzu dienu, viss bija gludi līdz kūkas griešanas laikam. Mūsu priekšā stāvēja fotogrāfi un kameras, un visi viesi skatījās, kā es vispirms sagriežu kūku," viņa turpināja. “Pēkšņi es sajutu roku uz pakauša, kas iespiež manu seju kūkā. Tika sabojāts ne tikai mans grims, bet arī kleita, un viesi smējās.”

Mirkli fotografēja, un līgavainis teica, ka tas būs “viņu labākais kāzu foto”. Dusmīgā līgava iesita līgavainim pļauku un raudot izskrēja no zāles.

Pēc sievietes teiktā, līgavainis viņai pēc notikušā atvainojās, bet viņa vairs nevēlējās piedalīties svinībās, un līgavaiņa brālis viņu aizveda prom, mašīnā pastāstot, ka jau bērnībā Džeiks nekad nav palaidis garām iespēju sabojāt brīvdienas. Brāļa dzimšanas dienā viņš iemetis brālim sejā kūku vai saplēsis dāvanas. Vecāki uz to vienmēr atbildēja, ka visi bērni tā uzvedas, tāpēc otram brālim nereti nācās paciest dažādus pazemojumus.

Tikai 48 stundas pēc laulības zvēresta apmaiņas sieviete iesniedza šķiršanās pieteikumu. Džeiks lūdza, lai viņa viņam piedod. Gan viņš, gan viņa ģimene sievieti centušies pārliecināt, ka būtu smieklīgi šāda iemesla dēļ pārtraukt laulību.

Pēc sievietes vārdiem, viņa uz visu skatās citādi - ja vīrietis joprojām rīkojas, neskatoties uz atkārtotiem lūgumiem to nedarīt, pat ja viņš zvērēja, ka viņš to nedarīs, viņam nekad nevarēs uzticēties.

"Šķiet, ka viņa brālis šobrīd ir vienīgais, kas mani atbalsta," piebilda sieviete. “Es neatsaukšu šķiršanos.”

"Man žēl, ka tas notika, bet es ļoti lepojos ar jums," komentēja kāds lasītājs. "Jūs viņu brīdinājāt vairāk nekā vienu reizi, un viņš domāja, ka svarīgāk ir jūs izjokot, nevis būt uzticamam partnerim."

“Es nezinu, kāpēc cilvēki domā, ka pazemošana ir joks. Ja jums ir jāpaskaidro, ka tas bija joks, tas nav smieklīgi. Lai veicas," rakstīja kāds cits.

Svarīgākais