62 gadus vecajam Tomam Krūzam jauns romāns. Kura šoreiz ir aktiera izredzētā?

© Pixabay.com

Slavenais amerikāņu aktieris, filmas "Neiespējamā misija" zvaigzne Toms Krūzs, kura 18 gadus vecā meita atteicās no viņa uzvārda, uzsācis jaunu romānu. Par to, kura ir aktiera jaunā mīļotā, ziņo “PageSix”.

62 gadus vecā aktiera izredzētā šoreiz ir 25 gadus veca dziedātāja. Avoti stāsta, ka pāris pirmo reizi satikās Glastonberijas mūzikas festivālā Anglijā, kur meitene uzstājās kopā ar grupu “Coldplay”. Krūzs piedalījās koncertā un tika pamanīts VIP zonā.

Uzreiz pēc satikšanās attiecības sāka strauji attīstīties, un nesen Krūzs pat uzaicinājis Viktoriju uz filmas “Mission: Impossible 8” filmēšanas laukumu.

"Toms uzaicināja Viktoriju skatīties, kā viņš strādā veselu dienu, ko viņš dara ļoti, ļoti reti," norādīja avoti.

Pāris redzēti kopā arī filmas "Tornado" pirmizrādē Londonā, kad viņi ieradās pasākumā ar helikopteru, un pēc tam abi pastaigājās pa pilsētu.

"Mēs satikāmies Glastonberijas aizkulisēs un runājām par gaidāmo pirmizrādi, uz kuru abi gatavojamies, un viņš teica: "Nāc man līdzi!"," savā “Instagram” rakstīja Viktorija.

Pēdējo reizi aktieris un dziedātāja kopā redzēti Brūsa Springstīna koncertā Vemblija stadionā, kur viņi kopā dejoja.

Viktorija ir no Spānijas. Viņa piedzima bez labā apakšdelma. Meitene kļuva populāra pēc sava pirmā minialbuma prezentācijas 2022. gadā. Hits "Swan Song" pārsteidza “Coldplay” līderi Mārtinu, kurš kompozīciju nosauca par "vienu no labākajām dziesmām, kas jebkad sarakstītas".

View this post on Instagram

A post shared by vc (@victoriacanal)