Šķiršanās drāma Lietuvā - iejaucas pat specdienesti

© Pixabay.com

Naktī no piektdienas uz sestdienu Lietuvā, Ķēdaiņos, specdienestu darbinieki novērojuši īstu šķiršanās drāmu - pāris pilsētā aizkūra ugunskuru, kurā sadedzināja fotoalbumus, dokumentus un galu galā arī gredzenus. Ar stāstu dalās "lrytas.lt".

Naktī no piektdienas uz sestdienu Lietuvā, Kēdaiņos, specdienestu darbinieki novērojuši īstu šķiršanās drāmu. Kāds pāris pilsētā aizkūris ugunskuru, kurā sadedzināja fotoalbumus, dokumentus un iemeta tajā arī gredzenu. Vietējie iedzīvotāji izsauca atbildīgos dienestus.

Pēc plkst. 23.00 Lietuvas Vispārējais palīdzības centrs saņēma ziņojumu, ka Ķēdaiņu pilsētā, netālu no dzelzceļa pārbrauktuves, atrodas automašīna, kurā atrodas divi cilvēki, kuru starpā izcēlies strīds.

Pēc informatora teiktā, strīds saasinājās tiktāl, ka pāris sāka dedzināt mantas, viens otram izsakot draudus. Arī blakus esošajam autobusam draudēja briesmas. Uz notikuma vietu tika nosūtīti policijas darbinieki un ugunsdzēsēji.

Kad ieradās dienesti, izrādījās, ka pāris, kas ieradās ar “Volkswagen” markas automašīnu, stāvlaukumā pie dzelzceļa sliedēm apsprieda savas attiecības. Pēc aculiecinieku stāstītā, pāra šķiršanās drāma noritēja vairāku stundu garumā.

Pie automašīnas bīstami degošo ugunskuru ugunsdzēsēji dzēsuši ar manuāliem līdzekļiem. Policijas darbinieki noskaidroja visus apstākļus, pierakstīja personu datus. Pāris solīja vairs nerīkot nekārtības, un viņiem vienam pret otru pretenziju nebija.

Pēc notikušā pāris devās mājās.

Svarīgākais