Britu tūrists restorānā Ibizā pacienā piecas sievietes un atstāj neapmaksātu rēķinu vairāk nek 10 tūkstošu vērtībā

© Pixabay

Ibizā šonedēļ tika arestēts kāds 77 gadus vecs britu tūrists, jo viņš atteicās apmaksāt milzīgu restorāna rēķinu. Vīrietis pusdienoja kopā ar piecām citām sievietēm, kuras arī tika aizturētas, raksta „The Mirror”.

Minētais vīrietis un visas sievietes, kas ir jaunākas par 40 gadiem, mēģināja izvairīties no rēķina apmaksas, sakot, ka nav ieradusies vēl kāda persona. Grupa apgalvoja, ka šī persona uzaicināja viņus uz vakariņām, bet atstāja rēķinu neapmaksātu.

Britu vīrieti pavadīja divas polietes, grieķiete un divas argentīnietes. Restorāna nosaukums netiek minētas.

Kā sacīja Spānijas Nacionālās policijas pārstāvis, „Ibizas virsnieki arestēja sešus cilvēkus, 77 gadus vecu britu un piecas sievietes vecumā no 24 līdz 39 gadiem. Grupa tiek turēta aizdomās par krāpšanu, kas izpaudās kā atteikšanās maksāt par vakariņām salas restorānā.

Grupa pasūtīja augstvērtīgas maltītes un dzērienus, pirms atteicās samaksāt rēķinu, kas sasniedza gandrīz 11 800 eiro. Restorāna darbinieki izsauca policiju, kas iztaujāja darbiniekus.

Viņi policistiem stāstīja, ka klienti ir minējuši septītās personas it kā ielūgumu, kura, pēc šo personu teiktā, bija izbraukusi desmit minūtes agrāk un rezervējusi viņiem galdiņu, kā arī aicinājusi vakariņās.

Viņi turpināja atteikties maksāt, nepiedāvājot nekādu alternatīvu skaidrojumu savam šķietamajam attaisnojumam, lai izvairītos no atbildības. Tas noveda pie viņu arestiem.”

Svarīgākais