VIDEO. No debesīm krītoša zivs sabojā "Teslas” vējstiklu

© Ekrānuzņēmums / YouTube

Kāda Ņūdžersijas pāra "Teslā” ietriekusies no debesīm krītoša zivs. Automašīna bija novietota piebraucamajā ceļā pie mājas, un triecienā tika pamatīgi sabojāts tās vējstikls, vēsta "The New York Post”.

Auto īpašnieki, Sintija un Džefs Levini, sacīja, ka tuvākā ūdenstilpe, blakus viņu mājai Atlantijas augstienē, atrodas aptuveni pusotra kilometra attālumā.

“Mašīna sāka traki taurēt, un mēs nekad nebijām to dzirdējuši. Es pat nezināju, kā to izslēgt,” sacīja Sintija. "Es izgāju ārā, bet Džefs bija kaut kur pagalmā, un arī viņš visu dzirdēja.”

Kad viņi devās noskaidrot, kas ir atgadījies, atklājās, ka viņu "Teslas” vējstikls ir sasists un pārklāts ar “zivju zvīņām un asinīm”, sacīja Sintija.

Dīvainais incidents tika iemūžināts automašīnas drošības kamerā, kurā redzams, kā neliela zivs pēkšņi nokrīt no debesīm un spēcīgi ietriecas "Teslā”.

Vietējie iedzīvotāji stāstīja, ka ir ierasts redzēt putnus lidojam ar zivīm mutē, un, arī pēc Levinu domām, kāds ērglis, iespējams, ir pazaudējis savas pusdienas.

Pērn līdzīgs negadījums notika netālu esošajā Seirvilas pilsētiņā, kad plēsējs nometa zivi uz transformatora un tūkstošiem cilvēku visā apkārtnē palika bez elektrības.

Svarīgākais