Lidmašīna spiesta veikt ārkārtas nosēšanos agresīva lietuvieša dēļ; viņu aiztur Polijas policija

© unsplash.com

24.jūlija lidojumā no Londonas uz Kauņu, lidmašīnā atradies agresīvi noskaņots lietuviešu pasažieris. Pēc kapteiņa lēmuma, lidmašīna veikusi neplānotu nosēšanos Varšavas lidostā, kur Polijas Valsts varas iestādes vīrieti aizturējušas, vēsta Polijas portāls “Wiadomosci.”

Agresīvi noskaņotais pasažieris lietojis lamuvārdus un nav reaģējis uz lidmašīnas apkalpes aizrādījumiem. Zināms, ka vīrietis ir Lietuvas pilsonis.

Pēc nolaišanās Modlinas lidostā, lidmašīnā iekāpa Varšavas-Modlinas robežsardzes vienības Īpašās iejaukšanās grupas virsnieki, stāsta Vislas robežsardzes komandas komandiera pārstāve kapteine Dagmāra Bieleka. Taču vīrietis nav vēlējies pamest lidmašīnu.

Amatpersonām nācies pielietot tiešu spēku, arī rokudzelžus, vēsta Polsat News. 45 gadus vecais vīrietis apvainojis virsnieku, brīdī, kad izvests no lidmašīnas.

Vīrietis nogādāts vietējās slimnīcas neatliekamās palīdzības nodaļā. Pēc ārsta apskates, viņš nogādāts policijas iecirknī.

Vīrietim jau izvirzīta apsūdzība par robežsargu zaimošanu dienesta pienākumu pildīšanas laikā. Par to viņam draud cietumsods līdz pat vienam gadam. Apsūdzētais noliedzis, ka veicis inkriminētas darbības un atteicās sniegt paskaidrojumus.

Svarīgākais