Krievijas Aizsardzības ministrijā haoss; Šoigu panikā zvana vairākiem augsta ranga cilvēkiem

© Pixabay.com

Atmosfēra Krievijas Aizsardzības ministrijas augstākajā vadībā šobrīd esot ļoti saspringta - tam par iemeslu esot bijušā Šoigu vietnieka aizturēšana, ziņo "dialog.ua".

Šoigu bijušā vietnieka Dmitrija Bulgakova aizturēšana izraisījusi satraukumu arī Krievijas bijušajam aizsardzības ministram - mediji ziņo, ka Dmitrija Bulgakova aizturēšana ļoti satrauca pašu bijušo ministru Šoigu. Iepriekš avoti stāstīja, ka, atstājot Aizsardzības ministriju, Šoigu saņēmis sava veida imunitāti no tagadējā ministra Belousova.

Tomēr tagad Krievijas Aizsardzības ministrijas augstākajā vadībā valda saspringta atmosfēra - medijos klīst baumas, ka piektdienas vakarā Šoigu piezvanījis vairākiem augsta ranga cilvēkiem un apspriedis, kā izbeigt tā sauktās vispārējās Belousova tīrīšanas.

Tāpat ir informācija, ka Šoigu bijusi telefonsaruna arī ar Nikolaju Patruševu, taču tā nav apstiprināta. Visbeidzot, resurss atzīmē, ka Bulgakova aizturēšana paver tiešu ceļu, lai nākamajam ķertos klāt pašam Šoigu. Lai arī formāli lietā bija iesaistīts Krievijas FSB, taču neoficiāli izskanējusi informācija, ka tieši Belousovs departamentam sniedzis nepieciešamo dokumentu sarakstu.

Svarīgākais