Vētra ietekmējusi arī Viļņas un Kauņas lidostu darbu

© unsplash.com

Vētrai turpinoties, Viļņas un Kauņas lidostās pirmdien atcelta vairāku reisu ielidošana, daži reisi novirzīti uz citām lidostām, kā arī daudzi reisi kavējas, paziņoja Lietuvas lidostu operatorkompānija "Lietuvos oro uostai".

Viļņas lidostā atcelti divi reisi - no Rīgas un Stambulas. Savukārt reisi no Korfu un Helsinkiem novirzīti uz alternatīvām lidostām.

Viļņas lidostas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka atcelts arī viens uz Rīgu un viens uz Helsinkiem plānots reiss.

Lidmašīna, kas lidoja no Korfu uz Viļņu, tika novirzīta uz Varšavas lidostu, bet reisa no Helsinkiem lidmašīna atgriezās Somijas galvaspilsētā.

Lietuvas galvaspilsētas lidostā kavējušies vairāki izlidojošie reisi.

Kauņas lidostā pirmdien nav nolaidušās trīs lidmašīnas. Spēcīgā vēja dēļ uz citām lidostām novirzītas lidmašīnas, kas veica reisus no Neapoles un Lūtonas lidostas Lielbritānijā. Arī viena kravas lidmašīna no Kauņas tika novirzīta uz Varšavu.

Palangas lidosta nav ziņojusi par izmaiņām lidojumu grafikā.

Lidostu operatorkompānija iesaka pasažieriem, kuru reiss plānots pirmdien, sazināties ar savu lidsabiedrību, lai saņemtu informāciju par iespējamām izmaiņām.

Jau vēstīts, ka arī Lietuvā kopš svētdienas vakara ir spēcīgs vējš un lietus, un ugunsdzēsēji saņēmuši aptuveni 300 izsaukumus par nolauztiem kokiem, bet gandrīz 165 000 klientu palikuši bez elektroapgādes.

Aktuālākā un jaunākā informācija par vētru šeit.

Svarīgākais