"Ļoti sausa gaļa, grūti ēst". Parīzē Lietuvas olimpieši sūdzas par pārtiku

© Kaspars Krafts

Lai arī spēles oficiāli vēl nav sākušās, sportisti jau saskārušies ar pirmajām problēmām, ziņo tv3.lt.

Aptaujātie Lietuvas sportisti atklāja, ka visvairāk sarūgtinājusi pārtikas kvalitāte olimpiskajā ciematā. Pirmās par to runāja Monika Paulikiene un Ainė Raupelīte, Lietuvas volejbolistes, kurām šī būs olimpiskā debija.

“Mēs dzīvojam ciematā kā studenti - vienkārši un ērti. Šīs mums ir pirmās olimpiskās spēles, taču daudzi lietuvieši, kas jau ir piedalījušies, minēja, ka ēdiens šeit ir viens no sliktākajiem, ko viņi jebkad ir sastapuši,” sacīja A. Raupelīte.

Arī peldētājs Andrius Šidlausks un olimpisko misiju vadītāja Einija Petkus runā par šo pašu problēmu. “Problēma ir tā, ka olimpiskajā ciematā ir pārāk daudz jauno sportistu. Mazliet pietrūkst arī ēdiena, bet ceram, ka tad, kad sāksies olimpiāde, sportistu plūsma izlīdzināsies,” situāciju raksturo E. Petkus.

“Ikdienā ir daudz izvēles iespēju, bet vai tas ir barojošs un garšīgs, tas ir cits jautājums. Kas attiecas uz gaļu, tad tā tiešām ir slikta, ļoti sausa, ​​ļoti grūti ēst. Kas attiecas uz citām lietām, tās ir pietiekami labas,” sacīja peldētājs Šidlausks.

Svarīgākais