Meita nosūtīja ziņu uz sava mirušā tēva tālruņa numuru un saņēma negaidītu atbildi

© Pixabay.com

Sieviete, kura vairākus mēnešus sūtīja ziņas savam mirušajam tēvam, bija satriekta, saņemot negaidītu atbildi piecus mēnešus pēc viņa nāves. "Man šķiet, ka esmu viņu pazaudējusi otro reizi," teica nelaimīgā sieviete. Ar stāstu dalās izdevums “Newsweek”.

Nilufaras Nizami dzīve apgriezās kājām gaisā, kad pagājušā gada janvārī pēkšņi nomira viņas tēvs Murads. Vīrietis nomira miegā, tikai 50 gadu vecumā. Saskaņā ar medicīniskās apskates rezultātiem Murada nāvi izraisīja pēkšņa sirds apstāšanās.

"Es zaudēju prātu, kad tas notika, es vienkārši biju šokā," saka Nilufara, 26 gadus veca sieviete no Uzbekistānas, kura tagad dzīvo Ņujorkā.

Raksturojot savu tēvu, viņa stāstīja: “Viņš vienmēr sniedza vislabāko padomu. Viņam bija dāvana saprast cilvēkus, un vienmēr, kad man bija kādas problēmas, viņa padomi, zināšanas un prasmes man ļoti palīdzēja.”

Lai tiktu galā ar sāpēm, Nilufara bieži sūtīja ziņas savam tēvam. “Tas bija mans veids, kā sazināties ar savu tēvu. Es sūtīju ziņas, kad pagāja jau mēnesis kopš viņa nāves, ja man pietrūka viņa, un novēlēju viņam daudz laimes dzimšanas dienā.”

Taču notikumi uzņēma negaidītu pavērsienu, kad piecus mēnešus vēlāk uz viņas mirušā tēva tālruņa numuru nosūtītā ziņa saņēma atbildi.

Sūtītājs atrakstīja tikai: “Man ir ļoti žēl,” apstiprinot, ka ir sapratis, kam šī ziņa ir domāta.

Izrādījās, ka Nilufaras tēva tālruņa numurs bija nodots nākamajam klientam. "Tas, protams, ir normāli," viņa saka, "bet tajā brīdī man tas bija liels šoks. Tas bija tā, it kā es otro reizi būtu zaudējis savu tēvu un otro reizi piedzīvoju skumjas.”

Svarīgākais