Ždanovs atklāj dīvainas detaļas Trampa slepkavības mēģinājumā

© Pixabay.com

Militārais eksperts Oļegs Ždanovs ziņo par jaunām detaļām par Trampa slepkavības mēģinājumu, raksta dialog.ua.

Ždanovs skaidroja, kāpēc uz Trampu tika šauts no trīs veidu ieročiem, izšaujot 9 lodes.

Trampa slepkavības mēģinājuma lietā Oļegs Ždanovs atklāja interesantas detaļas: “FIB pārņēma izmeklēšanu. Pats šāvējs tika lividēts, un viņš vairs nepastāstīs par saviem motīviem, bet tas video, kas parādījās sociālajos tīklos, kurā it kā šāvējs saka, ka viņš ienīst Trampu un vēlas viņu nogalināt, izrādījās viltots. Tā nav viena un tā pati persona, un video parādījās tikai pēc tam, kad šāvēju likvidēja specvienības snaiperi.”

"Vēl viena interesanta detaļa ir tāda, ka mītiņa dalībnieki pamanīja un norādīja uz vīrieti uz jumta un kliedza apsardzes darbiniekam: "Viņš ir uz jumta!"

Specvienības snaiperi viņu uzreiz identificēja, bet Slepenais dienests neļāva viņiem atklāt uguni, kamēr viņš pirmais nav atklājis uguni,” ar informāciju dalījās militārais eksperts.

Pēc tam Ždanovs pārsteidza ar kādas ekspertīzes rezultātiem: “Viņi veica audio ekspertīzi, un atklāja, ka Trampa virzienā tika šauts no trīs dažāda veida ieročiem.

Par to ziņo CNN. Kanāls atsaucas uz Kolorādo universitātes Nacionālā tiesu medicīnas centra secinājumiem.”

"Trampa virzienā tika raidīti deviņi šāvieni, un šī lieta paliek arvien interesantāka. Kam tas bija vajadzīgs? Deviņi šāvieni, bet neviens netrāpīja - varbūt nemaz nebija paredzēts trāpīt? Es turpināšu izmeklēt,” apgalvo Ždanovs.