Portņikovs brīdina - mums ir jāgatavojas briesmīgiem notikumiem: "Ja mēs izdzīvosim..."

© Pixabay.com

Ukrainas publicists Vitālijs Portņikovs prognozē bīstamus notikumus, kas varētu notikt, ja Tramps kļūs par prezidentu, raksta "dialog.ua".

Atentāta mēģinājums pret Trampu izraisīs vēl lielāku konflikta eskalāciju Amerikas sabiedrībā, skaidroja Vitālijs Portņikovs. Sliktākais, kas var notikt, ir tas, ka Tramps kļūst par ASV prezidentu, un šī notikuma sekas varētu būt visneparedzamākās un bīstamākās visai pasaulei, ir pārliecināts žurnālists.

Žurnālists skaidroja Trampa popularitātes noslēpumu ASV: “Cīņa Amerikas politikā turpinās, Tramps ar savu harismu, ar spēju būt par viņu atbalstošās “daudzmiljonu sektas elku” ir vecās politiskās tradīcijas iemiesojums, un tas ir viņa spēks. Viņš savus uzskatus neizdomā no nekurienes, bet tie vienmēr ir pastāvējuši un turpina pastāvēt Amerikas politiskajā dzīvē.”

"Es jums galvoju, ka šādu uzskatu īstenošana radīs jaunas traģiskas sekas ASV, Eiropai un Tuvajiem Austrumiem un, iespējams, izraisīs trešo pasaules karu ar stratēģisko kodolieroču izmantošanu un desmitiem miljonu cilvēku nāvi Dienvidamerikā un Krievijā.

Mēs varam būt liecinieki vienam no lielākajiem notikumiem cilvēces vēsturē,” brīdina Portņikovs.