Vai multfilma “Simpsoni” paredzēja Trampa slepkavības mēģinājumu?

© Pixabay.com

Sociālajos tīklos plaši tiek apspriests bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa (78 gadi) slepkavības mēģinājums, kas notika sestdienas vakarā Pensilvānijā, tikšanās laikā ar vēlētājiem. Bet vai šos notikumus jau iepriekš paredzēja slavenās multfilmas “Simpsoni” veidotāji? Raksta "lrytas.lt".

Sociālajā tīklā "X" “Simpsonu” multfilmas fani sākuši dalīties ar seriāla fragmentiem, kuros attēlots Tramps. Bijušais ASV prezidents “viesojies” seriālā vairākkārt.

Tiesa gan, kadros, ar kuriem dalījušies kulta animācijas seriāla fani, ir redzams, kā Tramps mirst pēc slepkavības mēģinājuma, kas nesakrīt ar mūsdienu notikumiem - Tramps tika tikai ievainots.

Lai gan šoreiz animācijas seriāla veidotāji nav precīzi spējuši paredzēt notikumus, seriāls jau iepriekš ir vairākkārt ar neticamu precizitāti paredzējis pasaules svarīgos notikumus. Tā, piemēram, “Simpsoni” paredzēja Donalda Trampa uzplaukumu un viņa pretrunīgi vērtēto plānu uzbūvēt milzu mūri, lai atturētu imigrantus.

“Simpsoni” jau iepriekš attēloja arī bēdīgi slavenās zemūdenes “Ocean Gate” likteni, Ričarda Brensona lidojumu kosmosā un daudzus citus notikumus.

Svarīgākais