Vīrietis Šveicē ar mačeti uzbrūk saviem kaimiņiem, starp cietušajiem arī zīdainis

© Pixabay

Kāds vīrietis Šveices ziemeļaustrumos, bruņojies ar mačeti, uzbrucis vairākiem cilvēkiem pie ēkas, kurā viņš dzīvoja, ievainojot četrus cilvēkus, tostarp mazuli, atsaucoties uz vietējām varas iestādēn, ziņo nbcnews.com.

Policija Santgallenas pilsētā par notikušo tika brīdināta ceturtdien, neilgi pēc pulksten 21:30 pēc vietējā laika. Likumsargi stāstīja, ka aizdomās turamais, kāds 34 gadus vecs šveicietis, mēģinājis uzbrukt grūtniecei, kad viņa ieradās apciemot savu 66 gadus veco tēvu, kurš dzīvoja ēkā un tika nopietni ievainots, kad steidzās palīgā meitai.

Kaimiņi, kas bija pamanījuši notiekošo, sekoja uzbrucējam ārpus ēkas, kur viņš ievainoja 31 gadu vecu sievieti, paziņoja policija. Viņai līdzi bija tikai trīs mēnešus vecs zīdainis, kurš arī tika ievainots. Kaimiņiem izdevās uzbrucēju savaldīt, līdz ieradās policija un viņu arestēja, taču tika ievainots vēl viens cilvēks, kurš steidzās palīgā.

Incidenta laikā aizdomās turamais arī pats sevi ievainoja, paziņoja policija, piebilstot, ka uzbrucēja dzīvībai briesmas nedraud.

Izmeklētāji aizdomās turamā dzīvoklī atrada viegli uzliesmojošu šķidrumu un gāzi, un evakuēja ēku. Vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā, savu psiholoģisko problēmu dēļ.

Svarīgākais