Traģēdija Lietuvā: vīrs un sieva atrasti nošauti

© Pixabay.com

Naktī uz otrdienu Lietuvā, Taurages novadā, atrasti sievietes un vīrieša līķi ar šautām brūcēm, ziņo policija. Ir aizdomas, ka vīrietis nogalināja savu sievu un pēc tam pats sevi, vēsta Lietuvas TV3.

Kā informēja Taurages galvenais policijas komisariāts, Kunigiškiu ciemā, mājas pagalmā atrasts 1984. gadā dzimušas sievietes un 1976. gadā dzimuša vīrieša līķis ar šautām brūcēm. Pēc provizoriskiem datiem, vīrietis, iespējams, nogalinājis savu sievu un pēc tam izdarījis pašnāvību.
TV 3 atgādina, ka Lietuvā pēdējo dienu laikā notikušas vairākas slepkavības. Policija informē, ka Skudosas novadā konflikta laikā 55 gadus vecs vīrietis
nāvējoši ievainojis 44 gadus vecu sievieti.
Savukārt pirmdien Alītā atrasti 1980. gadā dzimuša vīrieša un viņa mātes - 1958. gadā dzimušas sievietes - līķi ar vardarbības pazīmēm. Pastāv aizdomas, ka vīrietis nogalinājis savu māti un nogalinājis pats sevi. Pēc provizoriskiem datiem vīrietis, kurš, iespējams, nogalinājis savu māti un izdarījis pašnāvību, iespējams, cietis no psihiskas saslimšanas.

Pasaulē

Klimata pētnieki ceļ trauksmi par pieaugošo mega cunami risku, kuru viļņi pārsniegtu 100 metru augstumu. Tos var izraisīt Grenlandes ledāju kušana, kas izraisa milzīgus zemes nogruvumus.

Svarīgākais