Ponomarevs par Putina un Sji Dzjiņpina slepeno vienošanos: Par to mums patiešām jāuztraucas

© Depositphotos

Krievijas opozīcijas politiķis Iļja Ponomarjovs uzskata, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins vienojies ar Ķīnas prezidentu Sji par "anti-NATO" izveidošanu, vēsta dialog.ua.

Iļja Ponomarjovs pauž satraukumam par Putina un Sji Dzjiņpina iespējamiem nodomiem izveidot savu militāro bloku, kas kļūs par reālu draudu visai civilizētajai pasaulei.
"Es domāju, ka mums patiešām jāuztraucas, ka Putins un Sji Dzjiņpins ir vienojušies par jaunas globālas alianses izveidi "pret NATO",” sacija Krievijas opozicionārs.

Viņš uzskata, ka šajā situācijā Putins spēlēs tāda cilvēka lomu, kurš veiks visādas riskantas lietas Pekinas uzdevumā. "Tas ir, viņš būs tas, kurš iesaistīsies aktīvā konfrontācijā. Tai pašā laikā ķīnieši izliksies, ka viņi ir stabili un saprātīgi cilvēki, ar kuriem vienmēr var normāli parunāties, " sacīja Ponomarjovs.

Pasaulē

Kādēļ “Estonia” traģēdijas izmeklēšanas lietā soda cilvēkus nevis par informācijas slēpšanu, bet tās noskaidrošanu; kādu iemeslu dēļ patiesība "Estonia" gadījumā dodas rokā tik grūti; kādēļ mistiskā veidā gāja bojā Latvijas autors, kurš pētīja notikušo traģēdiju.

Svarīgākais