Kasparovs prognozē svarīgus vēsturiskus notikumus: Tas ir vienīgais, kas var izbeigt karu

© Pixabay.com

Krievijas opozicionārs Garijs Kasparovs paziņojis, ka Krievijai nav iespēju karot ar NATO, raksta "dialog.ua".

Ja Putins uzdrošināsies uzbrukt kādai no NATO valstīm, tas viņam beigsies slikti - Eiropas valstis, piemēram, Latvija, Lietuva, Igaunija, Polija un Somija, spēs dot graujošu triecienu Krievijas Federācijai, tā intervijā, kas publicēta “Youtube”, sacīja Kasparovs.

“Visi lieliski saprot, ka bez amerikāņu līdzdalības nevar būt militāra sadursme, tikai ar amerikāņu ieročiem un franču kodollietussargu NATO austrumu bloks - Polija, Baltijas valstis, Zviedrija, Somija un plus Ukraina - parūpēsies, lai karš beigtos vienas nedēļas laikā, proti, Tallinā neiekļūs Krievijas tanki, bet visdrīzāk igauņu karavīri “dosies ekskursijā” uz Ziemas pili, tas ir tik vienkārši,” Kasparovs ir pārliecināts.

Pēc tam Kasparovs aprakstīja, kā Rietumiem ideālā gadījumā vajadzētu stāties pretī Krievijas agresijai: “Vajag apmēram pusmiljonu labi apmācītu karavīru, ļoti motivētu, ar ģenētisku atmiņu, kas zina, kas ir Krievijas agresija un okupācija, un tas viss beigsies ļoti ātri, taču jāsaprot, ka kara mērķis ir Putina režīma likvidēšana. Tas ir vienīgais, kas var izbeigt karu.”

Svarīgākais