Dziedātājs Robijs Viljamss izmainījies līdz nepazīšanai - fani ir šokā

© Scanpix

Slavenais dziedātājs Robijs Viljamss, kas ir arī četru bērnu tētis, 9. jūnija vakarā apmeklēja labdarības spēli “Soccer Aid 2024”, kas ir ikgadējs Lielbritānijas labdarības pasākums. Tomēr mūziķis bija izmainījies līdz nepazīšanai, šokējot savus fanus, raksta tv3.lt.

Labdarības pasākumā pulcējās daudzas slavenas zvaigznes, lai savāktu ziedojumus organizācijai “Unicef”. Kopš tā aizsākšanas 2006. gadā, labdarības akcijā tikuši savākti 90 miljoni mārciņu, lai palīdzētu bērniem, piemēram, Kambodžā.

Viljamss parādījās spēles laukumā ar interesantu imidžu - vīrietis bija mainīja frizūru, valkāja brilles, tumši zilu uzvalku, ko viņš kombinēja ar baltu T-kreklu un melnām kurpēm.

Pēc šo fotogrāfiju parādīšanās sociālajos tīklos fani apbēra mākslinieku ar komplimentiem, taču viņi neslēpa, ka viņu šobrīd ir grūti atpazīt.

Iepriekš dziedātājs atzina, ka viņam bijušas ilgas cīņas ar domām par pašnāvību, un viņa dzīve bijusi kā amerikāņu kalniņi - tā bijusi aizraujošu kāpumu un sāpīgu kritumu pilna.

Pēc ilgstošas ​​cīņas ar depresiju, bailēm, alkoholu un narkotikām slavenais dziedātājs sacīja, ka līdz nāvei bijušas tikai 24 stundas. Izpildītājs, kura dzīve pieredzējusi dažādus līkločus, tagad apgalvi, ka jūtas labāk nekā jebkad agrāk.