Dziedātāja Selīna Diona cieš no ļoti retas slimibas. Kā viņa jūtas tagad?

© Scanpix

Selīna Diona cieš no ļoti reta “stīvuma sindroma” - reta neiroloģiska stāvokļa, tomēr šobrīd dziedātāja saka, ka viņai sāk šķist, ka viņa jūt uzlabojumus, raksta CNN.

Viens no cilvēkiem, kas palīdzējis Dionai rast cerību viņas veselības problēmu laikā, ir neiroloģe doktore Amanda Pikē, kuru dziedātāja īpaši pieminēja aizkustinošā runā pirmdien pirms viņas gaidāmās dokumentālās filmas par viņas dzīvi ar šo slimību.

Savas runas laikā Diona sacīja, ka Pikē viņai ir "ļoti palīdzējusi un atrisinājusi šo noslēpumu par manu veselību."

"Meklējot veidus, kā pārvaldīt un ārstēt manu stāvokli, doktore Pikē man ir panākusi ļoti, ļoti svarīgu rezultātu - viņa manas bailes ir aizstājusi ar cerību," sacīja Diona.

Stīva cilvēka sindroms (SPS) ir "rets, progresējošs sindroms, kas ietekmē nervu sistēmu, īpaši smadzenes un muguras smadzenes”.

Diona 2022. gadā paziņoja, ka viņai ir diagnosticēts šis stāvoklis un ka viņa atpūšas no profesionālajām saistībām, lai koncentrētos uz savu veselību. Toreiz viņa sacīja, ka stāvoklis neļauj viņai "dziedāt tā, kā esmu pieradusi".

Dziedātāja arī pagodināja savus fanus, sakot: “Jūsu klātbūtne manā ceļojumā ir bijusi neizmērojama dāvana. Jūsu nebeidzamā mīlestība un atbalsts pēc visiem šiem gadiem ir nogādājis mani šajā mirklī šovakar.

Paldies jums visiem no visas sirds, ka esat daļa no mana ceļojuma," viņa sacīja. "Šī filma ir mīlestības vēstule katram no jums, un es ceru jūs visus atkal satikt ļoti drīz."

Dokumentālā filma “I Am: Celine Dion” tiks nodota skatītājiem 25. jūnijā.

Svarīgākais