Politiskais stratēģis skaidro, kādus soļus Tramps varētu spert, “lai bombardētu Maskavu"

© Pixabay.com

Politiskais stratēģis Mihails Šeitelmans skaidro, kādus soļus Tramps varētu spert, ja viņš uzvarēs vēlēšanās, lai “bombardētu Maskavu”, raksta dialog.ua.

Intervijā televīzijas vadītājs jautāja Mihailam Šeitelmanam, vai Trampa valdīšanas laikā ārpolitika varētu radikāli mainīties un pat starp Baidenu un Zelenski parakstītais līgums varētu tikt izjaukts. Politiskais stratēģis godīgi atbildēja, ka Trampa rīcību nav iespējams paredzēt, taču viens ir skaidrs - no viņa var sagaidīt jebko.

“Ja mēs runājam par Trampu, es teiktu, ka tas ir risks, nevis draudi. Man, godīgi sakot, ir grūti atbildēt, jo, vērojot viņa vadības un runas stilu, saprotu, ka, ja viņš kļūs par ASV prezidentu, tam var būt absolūti neprognozējamas sekas.

Ir pilnīgi iespējams, ka, atkal kļūstot par prezidentu, viņš var apgriezties tieši par 180 grādiem,” atbildēja stratēģis.

Tāpat Mihails Šeitelmans izteica negaidītu pieņēmumu: "Var būt, ka viņš pats bombardēs Maskavu, reaģējot uz to, ka Putins atsakās kaut ko darīt vai īstenot.

Galu galā mums ir jāatceras, ka viņa sūdzības pret Baidenu nav tāpēc, ka viņš atbalsta Ukrainu un cīnās ar Krieviju, bet gan tāpēc, ka viņi "cīnās nepareizi" un ka viņiem ir jācīnās citādi.

Tramps ir pārliecināts, ka zina, kā cīnīties, un tās metodes būs pavisam citādākas nekā Baidenam.”