Šausmīgs negadījums Spānijā - sprādzienā uz kutera smagi ievainota lietuviete

© Pixabay.com

Pēc kutera sprādziena Spānijas kūrortā Kosta Blankā slimnīcā nogādāti trīs cilvēki, tostarp smagi ievainota Lietuvas pilsone, vēsta Lielbritānijas ziņu portāls "express.co".

Portāls ziņo, ka Spānijas ostā briesmīgajā sprādzienā uz kutera cietušo trīs cilvēku vidū bija arī 31 gadu veca Lietuvas pilsone.

Uz kutera, kas pietauvojās Kosta Blankas ostā otrdienas rītā, noticis sprādziens, kam sekoja degšana. Express.co publicētajos kadros redzams, kā apkārtējie steidzas pie laivas, kad tā uzliesmoja. Sprādziens notika Cabo Roig, populārā brīvdienu pilsētā.

31 gadu vecā lietuviete kopā ar 37 gadus vecu Apvienotās Karalistes pilsoni, kura guvusi sejas apdegumus, steidzami nogādātas slimnīcā. Iespējams, ka sievietes laivu bija paņēmušas nomā.

Trešais incidentā ievainotais ir 34 gadus vecs spānis. Arī vīrietis, kuru vietējie iedzīvotāji raksturoja kā strādnieku, kurš tīrīja laivu, tika nogādāts slimnīcā.

Tiek uzskatīts, ka tieši viņš visvairāk cietis, gūstot nopietnus ķermeņa lejasdaļas apdegumus.

Policija ziņo, ka pašlaik notikušo uzskata par negadījumu. Tiek apsvērta degvielas noplūde vai dzinēja bojājumi.

Pasaulē

Kamēr Rīgā politiķi lemj, būt vai nebūt “Rail Baltica” atzaram uz Rīgu un lidostu “Rīga”, tikmēr Klaipēdas ostas pārvaldē parakstīts memorands par “Rail Baltica” atzara būvniecību uz Lietuvas ostas pilsētu Klaipēdu.

Svarīgākais