Traģēdija Lietuvā: 14 gadus veca meitene nolec no Lietuvas augstākā tilta

© depositphotos.com

Policija Alītā (Lietuva) sākusi izmeklēšanu par iespējamu 14 gadus vecas meitenes novešanu līdz pašnāvībai. Sākotnēji meitenes māte vērsās policijā par meitas pazušanu, taču pēc dažām stundām kļuva zināms, ka viņas līķis atrasts upē.

Izrādījās, ka 14 gadus vecā meitene devās uz skolu, bet mācību iestādē tā ar;i neieradās. Pēc videonovērošanas kameru video izpētes policija izsekoja skolnieces pārvietošanos no viņas mājām uz Dziesmu ieleju. Kā liecina novērošanas kamera, viņa devās uz Baltās Rozes tiltu - augstāko gājēju un velosipēdistu tiltu Lietuvā.

"Tika pārbaudīti uz gājēju tilta uzstādīto videokameru ieraksti, kas fiksēja no tilta krītošu personu. Tiek pieļauts, ka tā varētu būt meklēšanā esošā nepilngadīgā persona," sacīja likumsargi. Glābēji apskatīja upes gultni un pēcpusdienā netālu no Puņas ciema atrada līķi, izvilka to un nodeva policijai.

Bojāgājušā nepilngadīgā līķis atrasts bez ārējām vardarbības pazīmēm, taču policija ziņo, ka sākta izmeklēšana pēc Kriminālkodeksa 133. panta, kas paredz atbildību par personas pamudināšanu izdarīt pašnāvību vai pamudināšanu uz pašnāvību.

Svarīgākais