Keita Midltone dalās ar aizkustinošu vēstījumu par savu pašreizējo veselības stāvokli

© Scanpix

Velsas princese optimistiskā ziņojumā atklājusi, ka cer jau pavisam drīz atgriezties pie saviem sabiedriskajiem pienākumiem, raksta Mirror.co.uk.

Topošā Anglijas karaliene, kas šobrīd ārstējas no vēža, nodevusi ziņu Īrijas gvardei, atvainojoties par to, ka viņa nevarēja ierasties uz slaveno “Trooping the Colour” parādes mēģinājumu. Keita, kas ir pulka pulkvede, rakstīja: “Es ceru, ka ļoti drīz atkal varēšu jūs visus pārstāvēt. Lūdzu, nosūtiet visiem vislabākos novēlējumus un veiksmi. Man ļoti žēl, ka nevaru šogad piedalīties”.

Topošā karaliene martā lūdza laiku, telpu un privātumu savai ģimenei, kad viņa televīzijā paziņoja, ka ārstējas no vēža. Pagājušajā mēnesī princis Viljams kādā intervijā sacīja: "Viņai klājas labi."

Keita atklāja savas cerības uz publisku atgriešanos “ļoti drīz”. Savukārt karaliene Kamilla sacīja, ka karalis Čārlzs, kurš arī ārstējas no vēža, "jūtas labi, izņemot to, ka viņš nesamazinās ātrumu un nedarīs to, ko viņam liek".

Keita tika ievietota slimnīcā 16. janvārī, lai veiktu plānotu vēdera operāciju. Pēcoperācijas testi apstiprināja vēža klātbūtni, un februārī viņa sāka ķīmijterapiju. Martā trīs bērnu māmiņa sniedza emocionālu paziņojumu televīzijā, apstiprinot savu diagnozi, sakot, ka tie bijuši "neticami smagi pāris mēneši visai viņas ģimenei". Tiem, kas arī saskaras ar vēzi, viņa sacīja: “Lūdzu, nezaudējiet ticību vai cerību. Tu neesi viens."

Svarīgākais