“Netflix” seriāla zvaigzne atrasts miris cietuma kamerā

© Pixabay.com

Cietumā miris pretrunīgi vērtētā “Netflix” dokumentālā seriāla “Unlocked: A Jail Experiment” dalībnieks Džons "Īstsaids" Makalisters. Vīrietis tika atrasts miris savā cietuma kamerā 2. jūnijā, vēsta "Mirror".

Nāves brīdī seriāla dalībnieks bija 29 gadus vecs, un viņam bija jāiznāk brīvībā jūlijā. Kā raksta "Mirror", pašnāvības versiju varas iestādes nekavējoties atspēkoja, tomēr nāves cēlonis vēl nav noskaidrots.

Makalisters nonāca cietumā vairāku noziegumu dēļ saistībā ar narkotikām, nelikumīgu iekļūšanu īpašumā, zādzībām un šaujamieroču glabāšanu. Vīrietis sāka pārkāpt likumu 19 gadu vecumā.

2023. gadā Makalisters atzina savu vainu un viņam tika piespriests trīs gadu cietumsods, bet kopumā viņš aiz restēm pavadīja 10 dzīves gadus.

Dokumentālais seriāls ar viņa piedalīšanos iznāca šī gada aprīlī, taču to uzreiz skāra kritikas vilnis sociālo eksperimentu ar ieslodzītajiem dēļ. Kas attiecas uz Džonu, viņš vienmēr smaidīja un nemitīgi meklēja pozitīvo savā dzīvē. Seriālā viņš vairākkārt runāja par savu vēlmi dzīvot un drīzumā tikt atbrīvotam.

"Viņa pēkšņā nāve ir izpostījusi mūsu ģimeni," sacīja aktiera tante Melisa Regana.

Svarīgākais