Autostāvvietā Zviedrijā nošauts plaši pazīstams reperis

© Unsplash

Asiņojošais mākslinieks bija nomodā un vēl spēja parunāt, kad policisti ieradās notikuma vietā. Viņa tālrunī joprojām bija aktīvs zvans neatliekamās palīdzības dienestiem.

Miljonārs reperis C Gambino izmisīgi izsauca mediķus neilgi pēc tam, kad tika sašauts viņam sarīkotā slazdā.

26 gadus vecā mūzikas zvaigzne grasījās novietot savu automašīnu garāžā Gēteborgā, kad bruņoti vīri viņu sagaidīja ar pamatīgu ložu krusu.

Ievainots krūšu kurvī un rokā, reperis tomēr paguva izsaukt ātrās palīdzības dienestu un bija nomodā un runāja, kad ieradās policisti. Uzbrucēji jau bija pazuduši no notikuma vietas, kad policisti nokļuva garāžā, dažas minūtes pēc avārijas izsaukuma.

C Gambino tika atrasts ar asinīm notraipītā T-kreklā un ar tālruni rokā, kas joprojām bija sarunas režīmā ar SOS Alarm, ziņo Zviedrijas medijs „Expressen”.

Cenšoties apturēt asiņošanu, policisti turpināja runāt ar sašauto reperi, lai uzturētu viņu nomodā. Taču mākslinieka gūtās brūces bija pārlieku smagas un aptuveni stundu vēlāk slimnīcā viņš tika atzīts par mirušu.

Slepkavība "ir saistīta ar bandu konfliktu", aģentūrai AFP sacīja policijas pārstāvis, piebilstot, ka reperis "policijai bija zināms".

Svarīgākais