Īlons Masks platformā "X" atļauj publicēt pornogrāfiju

© freepik.com

Sociālais tīkls “X” (agrāk “Twitter”) ir oficiāli atļāvis saviem lietotājiem publicēt pieaugušajiem paredzētu saturu, ziņo "unian.net".

Pēc "TechCrunch" datiem, sociālajā tīklā jau iepriekš bija publicēti 18+ materiāli, jo tā noteikumi to tieši neaizliedza, bet arī neatļāva.

Šobrīd lietotājiem būs tikai jānorāda, ka viņu ziņās ir sensitīvs materiāls. Nepilngadīgie un tie, kuri savā profilā nav norādījuši dzimšanas datumu, šos ierakstus neredzēs.

"Mēs uzskatām, ka lietotājiem ir jāspēj izveidot, izplatīt un patērēt seksuāla rakstura saturu, ja vien tas tiek veidots un koplietots vienprātīgi. Seksuāla izpausme, vizuāla vai rakstiska, var būt likumīgs mākslinieciskās izpausmes veids," teikts “X” paziņojumā.

Tiek norādīts, ka jaunie noteikumi var ļaut sociālajam tīklam veidot pakalpojumus, kas vērsti uz pieaugušajiem paredzētu saturu, līdzīgi kā pakalpojumā “OnlyFans”.

Pasaulē

Savos memuāros “Spare” jeb “Liekais” princis Harijs deva pasaulei nepieredzētu piekļuvi savai dzīvei, un tiek uzskatīts, ka tas ir bijis galvenais katalizators nesaskaņām starp viņu un pārējo karalisko ģimeni. Ar stāstu dalās “Mirror”.

Svarīgākais