Bijušais CIP aģents nosauc četras spēcīgas frāzes, kas palīdzēs iekarot uzticību

© Pixabay.com

Pēc bijušās aģentes Rūpalas Patelas teiktā, šo četru galveno frāžu izmantošana ir palīdzējusi viņai kļūt par labāku problēmu risinātāju, raksta CNBC.

Izmantojot četras atslēgas frāzes, jūs varat kļūt par labāku runātāju un problēmu risinātāju, pārvēršot konfliktus sadarbībā un sekmējot veiksmīgāku sadarbību un rezultātus, stāsta bijusī CIP aģente.

Viņa saka, ka visa pamatā ir izpratne par to, kā efektīvi sazināties sarežģītā un saspringtā vidē.

"Ar godīgumu un autentiskumu, un ar praksi ikviens var iemācīties nopelnīt spēcīgu ieinteresēto pušu uzticību," saka Patela.

Pirmā frāze - vai ir vēl kāds, kam būtu jāpiedalās šajā diskusijā?

"Es uzdodu šo jautājumu katras tikšanās sākumā. Dažreiz mēs uzskatām, ka cilvēks, kas atrodas mūsu priekšā, pieņem galīgo lēmumu, bet tā ne vienmēr ir patiesība," saka Patela.

Otrā - kurš nepiekrīt?

"Pat ja jums šķiet, ka tas būs nepatīkami, neatstājiet šo jautājumu līdz pašām beigām, jo ​​līdz tam laikam lielākā daļa cilvēku būs emocionāli noguruši un vairs nevēlēsies turpināt sarunu.”

Trešā frāze - es nezinu, bet es noskaidrošu un atgriezīšos pie jums.

Šis ir viens no jaudīgākajiem un nepietiekami izmantotajiem piedāvājumiem, ko varat izmantot saspringtā vidē, saka eksperte. Pēc viņas teiktā, CIP bieži ieteica viņiem neatbildēt uz jautājumiem, uz kuriem viņiem nebija atbilžu.

"Tā vietā mēs teicām - es nezinu, bet es uzzināšu un atgriezīšos pie jums. Es joprojām lietoju šo frāzi visā savā konsultāciju darbā. Tas ir godīgi, un tas nodrošina, ka es dalos tikai tajā, ko es zinu, un es neatbildu tikai tāpēc, lai man būtu ko teikt,” saka eksperte.

Ceturtā frāze - ko jūs domājat?

"Neatkarīgi no tā, vai es sazinos ar senatoru vai izpilddirektoru, esmu atklājusi, ka drošs veids, kā padarīt komunikāciju grūtāku nekā nepieciešams, ir mēģināt nolasīt otra cilvēka domas," saka aģente.

Viņa saka, ka labāk ir tieši pajautāt, kāda informācija ir nepieciešama otrai personai, nevis mēģināt uzminēt.

Pasaulē

5. jūlijā oficiālā vizītē Krievijā plāno ierasties Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns, ziņo "unian.net". Savukārt Eiropadomes prezidents Šarls Mišels paziņoja, ka ES rotējošajai prezidentūrai nav mandāta kontaktēties ar Krieviju ES vārdā.

Svarīgākais