Neticama veiksme: Zēns izdzīvo pēc kritiena kanjonā no 122 metru augstuma

© Pixabay.com

Kāds jaunietis Vašingtonas štatā ASV izdzīvoja pēc kritiena no 122 metrus augsta kanjona, gūstot tikai "minimālus ievainojumus", ziņo policija, vēsta BBC.

Viņš tika izglābts "drošā un veiksmīgā operācijā", piebilda amatpersonas.

Vietējais ugunsdzēsības dienests ziņoja, ka iesaistītā persona ir 19 gadus veca un viņam "neticami paveicās", ka viņš ir dzīvs.

Tiek ziņots, ka jaunietis, kura identitāte nav publiskota, bija devies pārgājienā, kad nokrita.

"Viņš gāja pa izskalojumu, ko izmanto daudzi cilvēki," sacīja ugunsdzēsēju priekšnieks.

"Tomēr tā nav taka, un to ir bīstami izmantot, jo tā ir pārāk stāva. Viņš nonāca līdz pat lejai, līdz pašai upei," teikts žurnālistiem sniegtajā paziņojumā.

Varas iestādes atgādina cilvēkiem nedoties pārgājienā šajā apgabalā, ko tās raksturo kā bīstamu gan gājējiem, gan glābējiem - katru gadu tur mirst vairāki cilvēki, un šajā reģionā tiek ziņots arī par vairākām pašnāvībām.

"Mēs esam likuši cilvēkiem izvairīties no šīm takām, jo ​​tās ir bīstamas, taču cilvēki vai nu nav redzējuši brīdinājuma zīmes, vai arī tās neievēro," sacīja glābšanā iesaistītais policists.

Lai izglābtu jaunieti, glābēji izmantoja augstu tērauda tiltu, kas stiepjas pār upi, un to agrāk izmantoja dzelzceļš.

Pasaulē

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīrā piedzīvoja zaudējumu noslēdzošajā grupas mačā, taču tāpat sasniedza izslēgšanas spēles.

Svarīgākais