ASV bērnudārznieks sašauj tris bērnus

Otrdien ASV Teksasas štata pilsētā Hjūstonā trīs bērni guvuši ievainojumus apšaudē, ko viens no audzēkņiem bērnudārza ēdnīcā sāka šaut ar pistoli, ziņo CBS News.

Incidents noticis no rīta Betsijas Rosas sākumskolā, kad sešgadīgs zēns uz bērnudārzu bija atnesis revolveri, lai parādītu to draugiem. Ierocis ir pielādēts, un tam nebija uzlikts drošinātājs.

Neveiksmīgi darbojoties ar ieroci, puisēns izšāvis vienu šāvienu, kas, iespējams trāpījis sienā vai grīdā, ziņo CBS News. Šāviena rikošeta rezultātā gan pat šāvējs, gan viņa sešgadīgais biedrs, kā arī piecgadīga meitenīte guva ievainojumus. Bērni nogādāti slimnīcā, viņu dzīvībām briesmas nedraud. Viņi visi guvuši ievainojumus kājās.

Policija uzsākusi notikušā izmeklēšanu. Ja izrādīties, ka ierocis pieder zēna vecākiem, viņi tiks saukti pie atbildības.

Pasaulē

Grozies, kā gribi — centrālā dzelzceļa stacija un autoosta ir galvaspilsētas vizītkarte, ko daudzi ceļotāji ierauga pirmo, ceļojot ar sabiedrisko transportu. Šajā ziņā Latvija darījusi pareizi, neīstenojot iepriekš izskanējušās idejas, kuras paredzēja Rīgas autoostas pārvietošanu uz Pārdaugavu. Šoreiz esam mācījušies no svešām kļūdām!

Svarīgākais