Kļuvis zināms, cik Britnija Spīrsa nopelnījusi, pateicoties saviem skandalozajiem memuāriem

© depositphotos.com

Britnija Spīrsa ar skandalozi atklātajiem memuāriem “Sieviete manī” pabojāja nervus visiem labi aizmirstajiem vecajiem paziņām un bijušajiem mīļotajiem. Piemēram, Džastinam Timberleikam, kura popularitāte kritās pēc tam, kad popdīva atzinās, ka veikusi abortu, esot attiecībās ar Džastinu.

Un kamēr dziedātājas bijušie mīļākie dodas pie psihoterapeitiem, lai atgūtos pēc visa, pašai Britnijai nav par ko sūdzēties.

Kļuvis zināms, ka, pateicoties grāmatai, Britnija kļuva par 40 miljoniem dolāru bagātāka (tikai 15 no līguma ar izdevniecību). Par to ziņo "US Weekly". Turklāt Spīrsas hiti, kas joprojām nes ienākumus, labi strādā arī šodien.

Avots, ar kuru portālam izdevies aprunāties, pat atzinis, kam dziedātāja galvenokārt tērē savu naudu. Izrādās, Britnija pērk daudz apģērbu internetā, bet dod priekšroku masu tirgum, nevis luksusa zīmoliem.

Taču viņa neskopojas ar naudu grezniem ceļojumiem un izšķērdē savus ienākumus Boraborā vai Havaju salās. Bet tas var beigties slikti. Avoti apliecina, ka Spīrsai bija noteikts finanšu plāns, taču neviens tā izpildi nepārraudzīja, tāpēc, kaut tagad kontā ir ievērojams skaitlis, šādā tempā tas var ievērojami samazināties.