Jaunumi nolaupītās Madlēnas Makenas lietā: aizdomas par vēl vienu noziegumu

© Pixabay.com

40 gadus vecā Heizela Behena strādāja Algarves kūrortā, kad 2004. gada jūnijā viņas dzīvoklī viņai uzbruka kāds vīrietis. Izvarotājs bija ģērbies melnās zeķubikses, melnā triko un maskā, un tikai viņa acis bija atsegtas. Ar stāstu dalās mirror.co.uk.

Sieviete, kurai iespējams uzbruka potenciālias Madlēnas Makenas nolaupītājs Kristians Brūsners, sacīja, ka vīrietis viņu brutāli izvarojis Algarves kūrortā 2004. gada jūnijā.

Heizela jau iepriekš tiesai sacīja, ka nekad neaizmirsīs viņa zilās acis un ir pārliecināta, ka uzbrucējs bija Brūsners. Viņa raksturoja viņu kā "ļoti agresīvu un naidīgu".

"Es pazinu viņa acis, es pazīstu viņa acis," viņa teica. "Es katru dienu redzu zilas acis. Kad jūs esat tādā situācijā un jūs nevarat redzēt neko citu, izņemot viņu acis, tas ir vienīgais, kas paliek prātā.

Es tos nekad neaizmirsīšu. Viss pārējais, kas viņam bija mugurā, bija tik tumšs, tāpēc likās, ka viņa acis bija gaišas. Es viņu pazīstu. Viņš bija ļoti agresīvs un naidīgs,” sieviete teica.

Heizela iepriekš tiesai pastāstīja, kā viņa atpazina Brūsneru, kad pēc gadiem ieraudzīja viņa fotogrāfiju, - trīs bērnu māmiņa ziņoja policijai 2020. gadā pēc tam, kad viņš tika nosaukts par galveno aizdomās turamo Madlēnas pazušanā 2007. gadā.

Viņa pamanīja satriecošas līdzības starp uzbrukumu viņai un izvarošanu, ko viņš paveica tuvējā kūrortā 2005. gadā.

Heizela pastāstīja tiesai, ka viņa tika izvarota pēc tam, kad bija beigusi savu vēlo maiņu pēc darba viesnīcā. Pēc uzbrukuma viņa aizbēga no sava dzīvokļa, ietinusies dvielī, un ziņoja par notikušo Portugāles detektīviem, tomēr sieviete apgalvo, ka viņi viņu nodēvēja par "slampu" un smējās un jokoja viņas priekšā, kad viņa sniedza paziņojumu.

Brūsners noliedz trīs izvarošanas un divus seksuālus uzbrukumus, kas, iespējams, tika veikti Portugālē laikā no 2000. līdz 2017. gadam.

Madlēnai bija trīs gadi, kad viņa pazuda no savu vecāku brīvdienu dzīvokļa kūrortā, kamēr viņi vakariņoja ar draugiem bārā. Brūsners, kurš pašlaik izcieš cietumsodu par izvarošanu, noliedz jebkādu saistību ar viņas pazušanu.

Izmeklēšana turpinās.

Svarīgākais