Parīze šokā par čemodānā atrastu cilvēka līķi

© Unsplash

Pagājušajā nedēļas nogalē, dzēšot degošus atkritumus pie Austerlicas tilta, Parīzes ugunsdzēsēji čemodānā atrada sadalītu līķi, kas ir pamatīgi satricinājis Francijas galvaspilsētas iedzīvotājus.

Ugunsdzēsēji šajā nedēļas nogalē uzdūrās šausmīgajam atradumam, reaģējot uz izsaukumu par degošiem atkritumiem netālu no rosīgās "Gare du Lyon” dzelzceļa stacijas, kas atrodas vien akmens sviediena attālumā no Parīzes Dievmātes katedrāles.

Parīzes prokuratūra ir apstiprinājusi, ka kāds vīrietis svētdienas rītā ieradās policijas iecirknī un tagad tiek nopratināts. 34 gadus vecā persona ieradās iecirknī ap pulksten 8 no rīta un tika nekavējoties aizturēta, ziņo "The Mirror”.

Prokuratūras izplatītajā paziņojumā teikts: "Viņam piemērots apcietinājums [aizdomās] par slepkavību. Notiek daudzas izmeklēšanas, un attiecīgā persona vēl nav nopratināta."

Aizdomās turamais pēc padošanās atzinās noziegumā, apgalvojot, ka upuris ir invalīds, par kuru viņš iepriekš rūpējās, līdz starp viņiem izcēlās konflikts, ziņo Francijas raidsabiedrība „Europe1”.

Avots, kas ir informēts par lietas detaļām, laikrakstam "Le Parisien” pastāstīja, ka atrastas "pieauguša vīrieša" mirstīgās atliekas bez "augšējām un apakšējām ekstremitātēm". "Ķermenis bija pilnīgs, bet vairākos gabalos," atklāja avots.