Amerikā sieviete, neviena nepamanīta, gadu dzīvo veikala jumta izkārtnē

© Pixabay.com

ASV Mičiganas policija ziņo, ka uz kāda pārtikas veikala jumta tika izdarīts pārsteidzošs atklājums - sieviete apmēram gadu dzīvojusi veikala izkārtnē, ziņo "abcnews.com".

Darbinieki, kuri pārbaudīja pagarinātāju uz Mičiganas pārtikas veikala jumta, izdarīja pārsteidzošu atklājumu - 34 gadus veca sieviete dzīvoja burtiski iekšā veikala izkārtnē, kurā bija pietiekami daudz vietas datoram, printerim un kafijas automātam, ziņoja policija.

"Viņa bija bezpajumtniece," sacīja policijas departamenta virsnieks. "Tas ir stāsts, kas liek jums nogrozīt galvu.”

Sieviete, kuras vārds netiek izpausts, sacījusi policijai, ka viņai ir darbs citur, taču viņa apmēram gadu dzīvojusi iedobumā veikala izkārtnē.

“Family Fare” veikals atrodas mazumtirdzniecības veikalu zonā, un tam ir trīsstūra formas izkārtne ēkas augšpusē. Zīmju konstrukcijai, kas ir apmēram 1,5 metrus plata un 2,4 metrus augsta, ir durvis, un tai var piekļūt no jumta.

"Tur bija noklāts grīdas segums, neliels rakstāmgalds," policija skaidroja. "Viņas apģērbs. "Keurig" kafijas automāts. Printeris un dators - lietas, kas jums būtu jūsu mājās.”

Sieviete varēja iegūt elektrību, izmantojot strāvas vadu, kas bija pievienots kontaktligzdai uz jumta.

Tomēr nekur nebija atrodamas kāpnes, tāpēc nav skaidrs, kā sieviete uzkāpusi uz jumta.

"Es, godīgi sakot, nezinu, kā viņa tur tika augšā. Viņa to mums neizskaidroja,” piebilda policijas pārstāvis.

“Family Fare” mātesuzņēmuma “SpartanNash” pārstāvis sacīja, ka veikala darbinieki reaģējuši "ar vislielāko līdzjūtību un profesionalitāti".

"Plaša drošu un pieejamu mājokļu nodrošināšana joprojām ir ļoti izplatīta problēma visā valstī, kuras risināšanā mūsu kopienai ir jāsadarbojas," sacīja uzņēmuma pārstāve, atsakoties no turpmākiem komentāriem.

Sieviete esot bijusi uz sadarbību vērsta un ātri piekritusi doties prom. Apsūdzības netika izvirzītas.

"Mēs viņai sniedzām informāciju par palīdzības iespējām šajā rajonā," sacīja virsnieks. "Viņa atvainojās un turpināja ceļu. Es nezinu, kur viņa devās.”

Vietējās bezpeļņas organizācijas, kas nodrošina pārtiku un pajumti, direktors sacīja, ka pilsētā, kurā ir 42 000 iedzīvotāju, ir nepieciešams vairāk mājokļu iedzīvotājiem ar zemiem ienākumiem.

Svarīgākais