Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Pasaulē

FOTO, VIDEO. Slēptā kamera parāda Putina pils iekšpusi

© Pixabay.com

Krievijas prezidenta Vladimira Putina inaugurācijas priekšvakarā Korupcijas apkarošanas fonds publicējis video un fotogrāfijas no viņa pils netālu no kūrortpilsētas Gelendžikas, Krievijā, raksta pravda.com.ua.

“Mēs varējām iegūt video no Putina pils iekšpuses Gelendžikā, kas jau ir pilnībā pabeigta, un tagad mēs visu redzēsim savām acīm - kristāla lustras, privāto baznīcu un, protams, slaveno ūdens diskotēku. Mēs burtiski ielauzīsimies Putina mājās un parādīsim, kas viņš patiesībā ir - diktators, kurš pat kara laikā nevarēja apstāties un turpināja celt savu grezno pili,” teikts video.

Pēc izmeklēšanas Putina pilī 2021. gadā Krievijas Federācijas prezidenta draugs, uzņēmējs Arkādijs Rotenbergs sacīja, ka ēka pieder viņam, un pēc renovācijas tajā tiks atvērta apartamentu viesnīca.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Tomēr, kā noskaidrojās vēlāk, pēc vairāk nekā 3 gadiem apkārtnē nav parādījusies neviena apartamentu viesnīca.

Izmeklētājiem izdevās iegūt videoierakstu ar pils faktisko interjeru - tas tika filmēti ar slēpto kameru, un nav norādīts, kurš tieši to izdarījis.

Ekrānšāviņš

Videoklipā redzama slavenā ūdens diskotēka, peldbaseins, pagalma aleja ar pseidoantīkām statujām, džakuzi, masāžas telpa, daudzas gleznas par militāri patriotiskām tēmām, dārgas mēbeles un lustras.

Piemēram, Putina masāžas telpā ir augšupejoša duša. “Tu apsēdies, un tad ūdens strūkla dara savu darbu, ļoti noderīgi,” tiek komentēts video.

Ekrānšāviņš

Spēļu istabas un kazino vietā nu villā atrodama privāta baznīca, pie kuras sienām redzams neparasts triptihs ar Jaunavas Marijas, Jēzus Kristus un Svētā Vladimira ikonām. Tur ir arī tronis.

Publicēts arī pils telpu stāvu plānus, un tiek atzīmēts, ka filmēšanas brīdī visas mēbeles vēl nebija izpakotas.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš