Spānijas karaliene steigšus nogādāta slimnīcā

© Pixabay.com

Viņas dēls karalis Felipe ziņoja par viņas veselības stāvokli, raksta dailymail.co.uk.

85 gadus vecā Spānijas karaliene trešdien tika uzņemta Madrides klīnikā, lai ārstētu urīnceļu infekciju. Prese ziņo, ka viņas dēls karalis Felipe (56) trešdienas pēcpusdienā viņu apciemoja slimnīcā un arī otrdienas vakarā bija nomodā pie mātes gultas.

Viņš ātri nomierināja satrauktos karalisko fanus, medijiem ārpus slimnīcas sakot: "Viņai klājas ļoti labi, viņa ir apmierināta ar savu dzīvi un nepacietīgi gaida, kad tiks izrakstīta no slimnīcas.”

Šobrīd nav zināms, cik ilgi karaliene Sofija ārstēsies veselības aprūpes centrā. Sofija ir Spānijas karalienes māte kopš 2014, kad tika paziņots, ka viņas vīrs karalis Huans Karloss atteicās no troņa par labu savam dēlam Felipem.

Kopš tā laika Sofija ir kalpojusi kopā ar savu dēlu Felipi un viņa sievu karalieni Letīciju. Vislielāko uzmanību Sofija vienmēr ir pievērsusi labdarības aktivitātēm.

Karaliene ir slavena ar savu labo veselību un ārkārtīgi aktīvo dzīvesveidu. Karaliene katru dienu savā istabā izmanto skrejceliņu. Šī ir pirmā reize, kad viņa atrodas slimnīcā kopš karaļa Felipes dzimšanas 1968. gadā.

Svarīgākais